Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Nie wyrabiam psychicznie

~Aga niezalogowany
10 listopada 2012r. o 22:38
Nikt nie zapytał co KTOSIOWI dolega - depresja , lęki ? Bo to jest najważniejsze - każdy objaw jest ważny i wtedy ktos może doradzic jesli miał podobny przypadek.
KTOSIU - odpowiedz na ten post , jesli chcesz porozmawiać to podam swój tel bo takie pisanie to nic nie daje
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
11 listopada 2012r. o 8:11
Mi też nie chce się żyć. Życie mi się wali, to chyba już koniec mojego małżeństwa. Tak będzie pewnie lepiej, tylko tak boli :(( Nie mam nikogo, rodziny, mam 34 lata i zostaję sama :(
4122
#karmelka29 nieaktywny
11 listopada 2012r. o 8:49
:* ...nie smutaj kochana.. odezwij się na priv_ka.. umówimy się na kawulca.. i porozmawiamy.. :*
:) ...nie jesteś sama..

Trzeba tak żyć, żeby można było mieć szacunek dla samego siebie.
9889
#bokser5 nieaktywny
11 listopada 2012r. o 18:48
Ty Karmelka co ty możesz doradzić ? Jedynie tylko jak zaprosić na truskawki .
4122
#karmelka29 nieaktywny
11 listopada 2012r. o 18:55
:) ...a co Ty wiesz o Truskawkach? :/

Dopisane 11.11.2012r. o godz. 18:55:

:> kalendarzyki się nie sprzedały? Na mnie wyładujesz frustracje ?

Trzeba tak żyć, żeby można było mieć szacunek dla samego siebie.
~ niezalogowany
11 listopada 2012r. o 19:09
Jest mi wstyd. Siedzę i płaczę. Rano ocieram łzy i idę do pracy. Przerażają mnie święta.. :(
~kama_w niezalogowany
12 listopada 2012r. o 9:38
polecam doktora Bińkowskiego ptzyjmuje w Chumedzie wejscie od tyłu, dał mi takie leki po których spałam przez 2 tygodnie a potem jakby zastrzyk adrenaliny co rano poł roku brałam i jestem zdrowa nigdy mi sie to wiecej nie powtórzyło:))))
9879
#panda nieaktywny
12 listopada 2012r. o 15:49
~kama_w napisał(a): polecam doktora Bińkowskiego ptzyjmuje w Chumedzie wejscie od tyłu, dał mi takie leki po których spałam przez 2 tygodnie a potem jakby zastrzyk adrenaliny co rano poł roku brałam i jestem zdrowa nigdy mi sie to wiecej nie powtórzyło:))))

to niezły dopalacz! :)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza