Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Nie wyrabiam psychicznie

~ niezalogowany
6 listopada 2012r. o 11:22
~ napisał(a): W PCK jest bardzo fajna Pani psycholog i za darmo! Potrafi z człowiekiem rozmawiać i odpowiednio wysłuchać, nie to co niektórzy siedzą jak kołki i tylko słuchają, i nic nie powiedzą...

Zgadzam sie i potwierdzam
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
9652
#Szatyanka nieaktywny
6 listopada 2012r. o 14:07
~taki ktos napisał(a): witam czy zna ktoś jakiegoś psychologa/psychiatrę? lub kogoś kto może porozmawiać , pomoc chociaż w części
bo już nie wyrabiam , jedyne o czym myślę to to żeby zasnąć i się rano nie obudzić =/

napisz na gg 43701895

9061
#pitus1989 nieaktywny
6 listopada 2012r. o 19:55
Jeżeli chodzi o najlepszego człowieka w tym fachu jakiego znam na tym świecie to na bank Dr.Jacek Olesiński .Przyjmuje w Stomadecie we wtorki i czwartki.
8615
#BobMarley nieaktywny
6 listopada 2012r. o 20:35
Tez Miałem depresje w zeszłym Roku to Był koszmar..
Juz mi sie zyc nie chciało Takie mysli miałem ze Strach o tym gadac..Ale nie poddałem sie zaczełem Biegac Cos malowac jakies bzdety i jakims cudem wyszłem z tego..Rób coś nie poddaj się Byle co aby tylko zająć mysl nie idz do zadnych psychologów psychiatrów przepiszą ci jakies gówna i będziesz lezał/a

Fakty i zdarzenia, przedmioty i rzeczy wszystko to kolosalna bzdura. Posłuchaj jest tylko jedna prawda tą prawdą jest Jah Rastafari.
~bromba niezalogowany
6 listopada 2012r. o 22:21
Prawdaż. myślę ,że najpierw dobrze by było zasięgnąć porady lekarskiej , niech nawet prochy ale one pomogą się na początek wyciszyć, a potem jak najbardziej jakieś pogaduchy , malowanie ,może szydełkowanie,jakieś inne robótki uspokajające i zajmujące uwagę.
~ niezalogowany
6 listopada 2012r. o 22:46
Polecam kogoś kto nie tylko zacznie leczyć ale też porozmawia jak człowiek , nie tylko "językiem"lekarskim.Dr Tytko-Barkowiak przyjmuje w poradni ale też i prywatnie u siebie w domu.No i koszt wizyty nie jest taki wysoki jak u dr.Oleśińskiego
~~7 niezalogowany
7 listopada 2012r. o 10:24
Ktosiu, idz do lekarza ,na początek tak będzie najlepiej,opowiedz o wszystkim , na pewno coś ci doradzi a prochów nie musisz brać długo ,może tylko krótki czas wystarczy ,że dojdziesz do siebie, potem poradzisz sobie bez leków, nie uzależnisz się biorac lek przez nie długi czas,kiedy osiągniesz spokój ,łatwiej ci będzie skupic sie na jakimś zajęciu, jeżeli jesteś wierzący to tez ci może pomóc,wiedz ,że jestes tutaj bo jesteś potrzebny,masz dużo do zrobienia ,dla siebie , dla innych, będzie dobrze ,na pewno ,bo w zyciu nie jest tak ,że nic sie nie zmienia, każdy dzień może przynieść pozytywna zmianę,zycze ci wytrwałości, cierpliwości i siły,niech to czego ci brakuje stanie się twoim udziałem.pozdrawiam serdecznie :}

Zmoderowano 08.11.2012 godz.8:14 - powód: Cytowanie (Hegemon)
~ja niezalogowany
7 listopada 2012r. o 20:02
pitus1989 napisał(a): Jeżeli chodzi o najlepszego człowieka w tym fachu jakiego znam na tym świecie to na bank Dr.Jacek Olesiński .Przyjmuje w Stomadecie we wtorki i czwartki.

też polecam Dr Jacka Olesińskiego już po pierwszej wizycie po dłuższej rozmowie odczułem wielką ulgę,fajny gość i luzak :)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.