Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Podczas Kulturkampfu w Nowogrodźcu skazano księdza za politykę
~~Kali-naczelny wieści spod palmy niezalogowany
3 godz. 1 min. temu
~~Żółtoczerwona Calibrachoa napisał(a): Śniło mi się że, Nawrocki wygra wybory.Musze dodać,sny mi się spełniają. Śniło mi się także jak Trzaskowski ćpa z Nitrasem.

A kolega, ćpa samotnie!?
Odpowiedz jest bardzo ważna dla "Wieści spod palmy".
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Szarobłękitna Laurencja niezalogowany
2 godz. 53 min. temu
~~Janek napisał(a): Proszę przeczytać książkę Wojciecha Sumlinskiegopod tyt."Niebezpieczne zwiazki Rafała Trzaskowskiego".Włos się jezy.Ratujmy Polskę .Na każdego glosujmy tylko nie na Trzaskowskiego.

Czytałem... Gdyby to była nieprawda, już by w sądzie siedzieli.... Straszne rzeczy opisane... Gdyby naród wiedział....
~~Burgundowy Pigwowiec niezalogowany
2 godz. 20 min. temu
~~Qa napisał(a): Ja życzyłbym bym sobie aby Gołębiewski pisał o Bolesławcu … i pasje kronikarskie odkrywał zgłębiając historię miejsca zamieszkania Bolesławiec pottery

A może już mu się tematy pokonczyly i dlatego przeniósł się w powiat... W końcu Bunzlau to nigdy nie była metropolia to i historia miasta skromna i większość tematów dawno już została zbadana i opisana,także po polsku.
~~Bolek Lolek niezalogowany
1 godz. 4 min. temu
~~Żółtoczerwona Calibrachoa napisał(a): Śniło mi się że, Nawrocki wygra wybory.Musze dodać,sny mi się spełniają. Śniło mi się także jak Trzaskowski ćpa z Nitrasem.

Boże...
~~Dariusz Gołębiewski niezalogowany
17 min. temu
~~Burgundowy Pigwowiec napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Qa napisał(a): Ja życzyłbym bym sobie aby Gołębiewski pisał o Bolesławcu … i pasje kronikarskie odkrywał zgłębiając historię miejsca zamieszkania Bolesławiec pottery

A może już mu się tematy pokonczyly i dlatego przeniósł się w powiat... W końcu Bunzlau to nigdy nie była metropolia to i historia miasta skromna i większość tematów dawno już została zbadana i opisana,także po polsku.

Redakcja działa w całym powiecie, więc i Okruszki dotyczą też powiatu. Ale następny będzie faktycznie o Bolesławcu, a konkretnie, o pierwszych polskich urzędnikach w naszym mieście.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza