Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Nie wyrabiam psychicznie

2091
#mała Mi nieaktywny
7 listopada 2012r. o 21:11
~bromba napisał(a): Prawdaż. myślę ,że najpierw dobrze by było zasięgnąć porady lekarskiej , niech nawet prochy ale one pomogą się na początek wyciszyć, a potem jak najbardziej jakieś pogaduchy , malowanie ,może szydełkowanie,jakieś inne robótki uspokajające i zajmujące uwagę.

Jak najbardziej się zgadzam. Jeśli ktoś naprawdę już nie wyrabia, to dobrze się na chwilę wyciszyc. Nawet jeśli leki tylko zagłuszają problem, to pomogą trochę odsapnąć i nabrać może choć małego dystansu. Po to chociażby, aby wtedy móc z kimś pogadać :)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~~ niezalogowany
7 listopada 2012r. o 21:43
Polecam wizytę u psychologa, w moim przypadku obyło się bez prochów. Psycholog bardzo mi pomógł, wskazał jak spojrzeć na problem z innej strony.
~misiek niezalogowany
8 listopada 2012r. o 3:20
Nie ma nic złego w korzystaniu z pomocy psychologa czy psychiatry. Z początku też miałam opory, ale w końcu trafiłam do tego drugiego. Jeśli szukasz kogoś kto Cię wysłucha to nie znam żadnego takiego lekarza bo jakoś niespecjalnie mi zależało na tym żeby płacić za to żeby móc do kogoś gębę otworzyć ale jeśli chcesz się poddać leczeniu to mogę polecić dr Madejka, 609752830, psychiatra.
Może komuś się to wydawać głupie i niepotrzebne, ale ja wiem że gdybym do niego nie poszła i nie brała tych jego psychotropków to pewnego dnia nie wstałabym już z łóżka.
2951
#Anonim2951 nieaktywny
8 listopada 2012r. o 8:40
Wszystkich piszących "nie na temat" w tym temacie, zapraszam do :

http://www.bolec.info/index.php?boleslawiec=forum&forum=9&act=showtopic&topic=72963&strona=last

Pozdrawiam
~t niezalogowany
8 listopada 2012r. o 19:13
Zapisz się na jakieś zajęcia, przebywaj wśród ludzi,wychodź z domu jak najczęściej, znajdz sobie jakies zajecie, zrob cos inaczej niz dotychczas, inwestuj w sport!
Kup sobie gorzką czekoladę, popijaj meliskę;)
Próboj technik wizualizacji i relaksacji, na YT masz ich pełno, jak nie pomoże to udaj się do specjalisty.
Najważniejsze to chcieć sobie pomóc a pisząc ten post widać,że chcesz. Pozdro!
~ niezalogowany
9 listopada 2012r. o 7:59
Idź do BOK i zapisz się na jakieś zajęcia. Zmuś się kilka razy by w nich uczestniczyć. A dalej samo jakoś poleci :-)
Trzeba mieć jakąś odskocznię od szarej rzeczywistości. Śpiewaj, tańcz, maluj...
A i pieniędzy nie stracisz bo zajęcia są darmowe.
9346
Namaskar
10 listopada 2012r. o 9:10
Up up.

"Taki ktoś"- i jak się trzymasz?

''najdłuższa noc ma na mecie zawsze świt''
~bella niezalogowany
10 listopada 2012r. o 15:19
www.psycholog.boleslawiec.pl
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza