#Patrzalski nieaktywny 17 listopada 2012r. o 21:58
Zdążyłem się przyzwyczaić do obecności pana Kaczyńskiego na scenie politycznej .Nie robi na mnie żadnego wrażenia ,ani nie czuje do niego żadnej nienawiści ,ani zbytniej sympatii.Zastanawia mnie jednak ,jak człowiek z takim wykształceniem może robić z siebie takie pośmiewisko ?? Skoro zależy człowiekowi na tym ,żeby dojść do władzy ,powinien zachowywać się jak najbardziej poważnie,powinien przynajmniej zachować pozory ,że jest mężem zrównoważonym i rozsądnym . Po zachowaniu pana Jarosława niestety nie można wnioskować iż jest racjonalnym politykiem a nawet zrównoważonym psychicznie człowiekiem. Takiej postawy oczekują wyborcy!! Donald Tusk nawet jeśli udaje człowieka statecznego ,to jego udawanie będzie zawsze bardziej docenione niż ,zachowania furiata Kaczyńskiego.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.