Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Kaczyński-król absurdu czy...

4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
20 listopada 2012r. o 22:14
~emeryt napisał(a): Zapisałbym się wszędzie .To nic nie daje,Wszędzie narzucają swoją rację .Jeden głos nic nie zmieni.Dwie dekady temu społeczeństwo wybrało.Kto by nie rządził nic się nie zmieni.Dobrze by było gdyby Jarek dostał się do władzy (koryta)wtedy mogli byśmy porównać Co prawda już był przy władzy ale nie wyszło.Panie Boże chroń nas przed nawiedzonymi.

Emerycie , mówisz , jak Papa Smerf . Wiecej entuzjazmu , damy radę , pogonimy skór....ów tuskobojów, ... ups :D proszę o wybaczenie , nie chciałem być wulgarny. Społeczność lokalna , w odróżnieniu od samorządu lokalnego , mówi Ci coś ?

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Zybstar niezalogowany
20 listopada 2012r. o 22:16
pietrek1 napisał(a):
~Dupokracja napisał(a): że są one zakłamane jak i na innych stacjach lewicowych.

taaa, a prawicowe, to wręcz ociekają prawdą i rzetelnością dziennikarską. Przestań pier..ić

sęk w tym że nie masz prawicowych, gdzies tam jakies niszowe... i przede wszystkim nie masz niezależnej TV, w głównym mainstreamie który ogląda 90% ludzi masz tylko co zgodne z jedną opcją POlityczną
4335
20 listopada 2012r. o 22:39
~Zybstar napisał(a):
sęk w tym że nie masz prawicowych, gdzies tam jakies niszowe... i przede wszystkim nie masz niezależnej TV, w głównym mainstreamie który ogląda 90% ludzi masz tylko co zgodne z jedną opcją POlityczną

Tys prowda :D

Dopisane 20.11.2012r. o godz. 22:39:

~Dupokracja napisał(a): Wróćmy do tego a wszystkim będzie żyło się lepiej.

Wybacz Dupokracjo , za głupi jestem , abym miał Wam wskazywać kierunek rozwoju , Wy sami znajdziecie Głos Boga , nawet jeśli jesteście ateistami :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~kaja niezalogowany
20 listopada 2012r. o 22:49
Kaczyński to facet zaślepiony nienawiścią i zakompleksiony wielokrotnymi porażkami wyborczymi. Taki gość przy władzy to katastrofa murowana.
211
skorn
20 listopada 2012r. o 22:50
Akurat twój socjalistyczny kierunek rozwoju zaprowadziłby nas, gdzie byliśmy przed 89 r.

<i>
9879
#panda nieaktywny
20 listopada 2012r. o 22:52
~kaja napisał(a): Kaczyński to facet zaślepiony nienawiścią i zakompleksiony wielokrotnymi porażkami wyborczymi. Taki gość przy władzy to katastrofa murowana.

bardzo dogłębna analiza. Kaja? psycholog, politolog, wróżka? gratuluję :)
4335
20 listopada 2012r. o 23:10
skorn napisał(a): Akurat twój socjalistyczny kierunek rozwoju zaprowadziłby nas, gdzie byliśmy przed 89 r.

Gdzie jesteś Korniku ? Podoba Ci się tutaj ? Mój socjalistyczny wizerunek , mówi o ... miłości i zrozumieniu dla wszystkich, Twój o rządzy zysku. Jesteś pewien , że zysku chcesz ? Dobranoc Młody Padawanie :D

211
skorn
20 listopada 2012r. o 23:21
Pannazdzieckiem napisał(a):
skorn napisał(a): Akurat twój socjalistyczny kierunek rozwoju zaprowadziłby nas, gdzie byliśmy przed 89 r.

Gdzie jesteś Korniku ? Podoba Ci się tutaj ? Mój socjalistyczny wizerunek , mówi o ... miłości i zrozumieniu dla wszystkich, Twój o rządzy zysku. Jesteś pewien , że zysku chcesz ? Dobranoc Młody Padawanie :D

No nie podoba mi sie tutaj, bo nie ma kapitalizmu i wolnego rynku właśnie, tylko rozpasana biurokracja, wysokie podatki i PSL jest wciąż niezdelegalizowany.

O tym czy masz miłość i zrozumienie dla wszystkich niech zdecyduja ci 'wszyscy', nie ty sam. Cierpisz na patologiczny brak skromności. Ja też mam mnóstwo zrozumienia dla innych, udowodnij mi, że jest inaczej.

<i>
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza