Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Kaczyński-król absurdu czy...

4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
20 listopada 2012r. o 23:30
skorn napisał(a): ... Cierpisz na patologiczny brak skromności. .

Słuszna uwaga Przyjacielu, bardzo bym chciał , aby Świadomość się wreszcie skupiła . Dobranoc :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Dupokracja niezalogowany
21 listopada 2012r. o 10:51
Pannazdzieckiem napisał(a):
skorn napisał(a): Akurat twój socjalistyczny kierunek rozwoju zaprowadziłby nas, gdzie byliśmy przed 89 r.

Gdzie jesteś Korniku ? Podoba Ci się tutaj ? Mój socjalistyczny wizerunek , mówi o ... miłości i zrozumieniu dla wszystkich, Twój o rządzy zysku. Jesteś pewien , że zysku chcesz ? Dobranoc Młody Padawanie :D

Bez wolności nie ma miłości i zrozumienia. A w socjalizmie wolności nie ma ;)
4335
21 listopada 2012r. o 18:34
~Dupokracja napisał(a):
Bez wolności nie ma miłości i zrozumienia. A w socjalizmie wolności nie ma ;)

A Tutaj i Teraz jest , Dupokracjo :) ?
Nawiasem , możesz zmienić login , bo się ludzie na mnie rzucą , jak się będę do Ciebie po imieniu zwracał :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~Dupokracja niezalogowany
21 listopada 2012r. o 20:22
Jest wolność? Do dlaczego nie moge kupić sobie dowolnego lekarstwa w aptece ? Musze zapinać sie pasami w samochodzie? Czemu muszę się ubezpieczać ? Dlaczego Państwo zabiera moje pieniądze na każdym kroku ? :) Dlaczego nie mogę wydać zarobionych pieniędzy tak jak ja chcę ?
Chyba, że inaczej rozumiemy wolność ;)
~ niezalogowany
21 listopada 2012r. o 20:32
właśnie dzięki wolności osoby takie ja J.K. mogą chodzić po ulicy, żyć za nasze pieniądze, gadać głupoty, obrażać ludzi i śmiać się, że ciemny lud kupi każdą bzdurę którą od wypowie. I nikt mu nie udowodni, że białe jest białe, a czarne jest czarne :D
4335
21 listopada 2012r. o 22:24
~Dupokracja napisał(a): Dlaczego nie mogę wydać zarobionych pieniędzy tak jak ja chcę ?

Ponieważ ich nie masz , to tylko zadrukowany papier . Ci , którzy dali Ci je , też ich nie mieli :D Na tym właśnie polega rezerwa cząstkowa :D . Wszystko jest oszustwem , ładnie nazwanym , umową społeczną , nowoczesna forma feudalizmu. Nie wiem kobieta lekkich obyczajow , dlaczego mnie to tak bawi ? :D
Zmień login , jeszcze raz proszę :) Dobranoc :)

Dopisane 21.11.2012r. o godz. 22:24:

Pannazdzieckiem napisał(a): ...kobieta lekkich obyczajow ...

W orginale było inaczej , cholerne automaty :D Dobranoc Bolecnauci :)

Zastosowana autokorekta

~Liberał niezalogowany
21 listopada 2012r. o 23:15
Pannazdzieckim proszę bez wywodów. Odpowiedz mi na pytania. Pieniądz jakby nie było jest środkiem płatniczym. Możemy wrócić do złota, mi pasuje. I do korony !
4335
21 listopada 2012r. o 23:28
~Liberał napisał(a): Możemy wrócić do złota, mi pasuje. I do korony !

Ze złotem OK , tylko , że już Kenediego zamordowali , chcesz być następnym do odstrzału ? Z koroną bym się nie rozpędzał , nie cierpię monarhistów , podobnie , jak ich przydupasów arystokracji. Dobranoc :)

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza