jeśli ogłoszenie wciąż aktualne (ale nie ma go już w kategorii ogłoszenia) to prosze o kontakt. Chodzi o łóżeczko turystyczne-kojec za cene 130 zł. przepraszam, jeśli powtórzyłam post, ale nie wyświetla mi się, więc próbuje jeszcze raz... prosze o kontakt na numer 694240572 lub gg 765249
aj tam zaraz śmietnik, nie zdążyłam spisac numeru tel z ogłoszenia, a dziś ogłoszenia już nie ma, więc próbuję tak... moderatora proszę o nieusuwanie przynajmniej przez kilka dni, a nóż widelec się mi poszczęści i ten ktoś się odezwie? :)
dziwne, bo gdy piszę cokolwiek w eksplorerze, to zazwyczaj ogłoszenia czy tez posty nie wchodzą, bądz ja ich po prostu nie widzę. za to z mozilli jak ta lala.... głupi eksplorer, ale coś z przyzwyczajenia ciężko mi na mozille się przerzucić ;)
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.