Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

KAWALERKA 37 metrów RYNEK

6698
#szpiegula nieaktywny
19 listopada 2012r. o 19:56
zapraszam do obejrzenia mieszkania. gwarantuję szybkie wydanie.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4155
vorph
21 listopada 2012r. o 6:43
Ja pozbede sie podobnej kawalerki, o tej samej powiezchni, rowniez w rynku, w tym roku remontowanej za 85 tys, juz mam dosc tych nieplacacych lokatorow i niech dziekuja opacznosci, iz nie posprzedawalem ich dlugow.
6698
#szpiegula nieaktywny
21 listopada 2012r. o 14:11
nieładnie podłączać się pod czyjeś ogłoszenie, dlaczego nie zrobisz własnego? podobne czyli jakie? bo wiesz, podobieństwo to rzecz niezbyt obiektywna... czyżby chodziło o mieszkanie strychowe? bo takie próbowana sprzedać już długi czas właśnie za kwotę ok 85 czy 86 tys zl w Rynku, podając ilość metrów trzydzieści parę, ale oczywiście po obrysie, a użytkowej raptem dwadzieścia z hakiem, co w przeliczeniu na kwotę za 1 m2 dawało PONAD 3 tys zl...? proszę ogłoś się gdzie trzeba, a nie mi tu konkurencję robisz ;) wtedy każdy sobie wybierze co woli...
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMAPodatek miedziowy