Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMARaport BIK
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Kiermasz świąteczny osób niepełnosprawnych w BOK-MCC

~Paulina niezalogowany
29 listopada 2012r. o 16:13
W BOK-MCC na drugim piętrze jest kiermasz świąteczny osób niepełnosprawnych.Nie wiem dlaczego jest tak słabo rozreklamowany (sama trafiłam na niego przypadkowo).Rzeczy które są tam wystawione do sprzedaży są istnym rękodziełem artystycznym.Jestem pod ogromnym wrażeniem ogromnego talentu tych osób.Ceny zaczynają się już od 3 zł!!!Sama kupiłam na prezent dwie choinki zrobione z szyszek przyzdobione koralikami,brokatem,kokardkami.Cena takiej jednej choinki 8 zł bez względu na wielkość!!!Oprócz tego są bombki,aniołki,stroiki,serwetki,świeczniki itp.Biorąc pod uwagę,że w sklepach zalewa nas chińska tandeta,naprawdę warto wybrać się do BOK-MCC i kupić oryginalne rękodzieło :) Polecam!!!!
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
29 listopada 2012r. o 20:46
Masz racje.W zeszlym roku kupiłam bombke i aniołka i mam je do dziś a przy okazji zajrze i do BOK-u w tym roku :)
9652
#Szatyanka nieaktywny
29 listopada 2012r. o 23:00
dzięki za informację, muszę i ja się tam wybrać :)
~Paulina niezalogowany
29 listopada 2012r. o 23:30
A byście widzieli radość tych osób jak zakupiłam ich rzeczy... :) Śpieszcie się bo rozmawiałam z Nimi i wiem ,że będą jeszcze tylko piątek -sobota (niektórzy jutro ostatni dzień ). Szkoda,że nikt wcześniej ich nie zareklamował,pewnie by dużo więcej sprzedali... :/
6979
E
30 listopada 2012r. o 6:49
To trzeba się pospieszyć, bo te prace są wyjątkowe, a uśmiech na twarzach wykonawców(masz rację Paulina:)) bezcenny:)

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza