Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Septalog

5413
#Przemyslaw nieaktywny
15 grudnia 2012r. o 9:57
Dziękuję że ideologia , którą od początku preferowałem o której pisałem i o którą wielokrotnie prosiłem wszystkich Palikotczan znalazła się w oficjalnym " septalogu " Język pojednania to
najlepsza droga do rzeczywistej naprawy Rzeczypospolitej .Taka retoryka staje się zrozumiała w chwili gdy odnosi się zwycięstwo wyborcze.Wtedy okazuje się że mamy wokoło niemal samych sprzymierzeńców a nie wrogów.
http://januszpalikot.natemat.pl/43339,septalog?fb_action_ids=3521865225885&fb_action_types=og.likes&fb_source =aggregation&fb_aggregation_id =288381481237582
[img=1355561842_ywimcoz.jpg]

Szanuj innych i licz że w zamian uszanują Ciebie.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Pro futuro niezalogowany
15 grudnia 2012r. o 15:24
Przemysławie , wódz tego ruchu "zahaczył" o filozofię i zna instrumenty manipulacji....A ty? Dlaczego tak łatwo wierzysz słowom? Za nimi powinny iść czyny .A tego tam brak...
~ niezalogowany
15 grudnia 2012r. o 15:29
Pro futuro, .....

Zmoderowano 15.12.2012 godz.16:08 - powód: chamstwo(moderator - admin techniczny)
211
skorn
15 grudnia 2012r. o 16:26
~ napisał(a): Gowin zachowuje się jak katolicka ciota.

~ napisał(a): Bronisław Komorowski pójdzie na polowanie na wilki, zastrzelimy Jarosława Kaczyńskiego, wypatroszymy i skórę wystawimy na sprzedaż

itp. itd.

http://pl.wikiquote.org/wiki/Janusz_Palikot

<i>
~pinochet niezalogowany
15 grudnia 2012r. o 21:21
~Pro futuro napisał(a): Przemysławie , wódz tego ruchu "zahaczył" o filozofię i zna instrumenty manipulacji....A ty? Dlaczego tak łatwo wierzysz słowom? Za nimi powinny iść czyny .A tego tam brak...
czasami mam wrażenie,że w Ruchu Palikota są dwaj wytrawni politycy(Palikot i Przemysław:-)),a reszta to pożyteczni idioci
5413
#Przemyslaw nieaktywny
16 grudnia 2012r. o 9:42
~pinochet napisał(a):
~Pro futuro napisał(a): Przemysławie , wódz tego ruchu "zahaczył" o filozofię i zna instrumenty manipulacji....A ty? Dlaczego tak łatwo wierzysz słowom? Za nimi powinny iść czyny .A tego tam brak...
czasami mam wrażenie,że w Ruchu Palikota są dwaj wytrawni politycy(Palikot i Przemysław:-)),a reszta to pożyteczni idioci
>

Rozumie ironię jednak z mojej strony przesłanie jest szczere.
Uważam że wchodząc w świat polityki przede wszystkim trzeba zakładać co się chce osiągnąć oraz tak postępować aby zwycięstwo nie okazało się początkiem porażki polityka i jego wyborców.Dlatego po pierwsze nie należy tworzyć podziałów.Pozdrawiam wszystkich rozsądnych potrafiących racjonalnie oceniać otaczającą nas rzeczywistość i nie napinających się na drobne różnice poglądów.Gospodarka , praca , bezpieczeństwo to podstawa,

Szanuj innych i licz że w zamian uszanują Ciebie.
2951
#Anonim2951 nieaktywny
16 grudnia 2012r. o 9:58
~pinochet napisał(a): ... czasami mam wrażenie ...

Ciesz się Augusto, że masz nieograniczony dostęp do TV i Bolec.Info !

P.S.
Bo jak "junta" przyjdzie, to wiesz : )
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza
REKLAMA PÓŁNOC Nieruchomości zaprasza