Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Dolny Śląsk rowerem
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

blabla

5570
#De_Tourvel nieaktywny
16 grudnia 2012r. o 20:52
Namaskar napisał(a):
A gdzie PŁENTA??
Po około półgodzinie od "wuala" zaopatrzeni w najgrubszy kryminał oraz spore ilości papieru w rolkach udajemy się na najdłuższy seans posiedzeniowy od czasu ataku ostatniej grypy żołądkowej:D

Ha! Piękna pŁenta ;p;p:D:D:D

Żadna kobieta nie byłaby na tyle głupia, żeby zakochać się w facecie tylko dlatego, że on ma długie nogi! G. Garbo
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
8117
#alabaster72 nieaktywny
16 grudnia 2012r. o 21:16
Namaskar napisał(a):
alabaster72 napisał(a): "KURCZAK SŁODKO KWAŚNY"Jakie to cholerstwo kwaśne :/ a jakie słodkie :D normalnie Masakra.Chciałbym Was zaprosić na degustację ale mało mam, wiem kto ma dużo :P MOgę Wam powiedzieć jak się robi :D Robimy tak, bierzemy torta z urodzin kogoś kogo kochamy i zajadamy łychą, ale nie do końca, troszkę, ze dwa kawałki, następnie wyciągamy kurczaka z piekarnika, musi być na ostro, i dopychamy nim torta, oczywiście wszystko to musimy przegryzać ogórkiem konserwowanym, podarowanym lub zawiniętym z imprezy z której zwinęliśmy torta i...wuala.Dziękuję i polecam się na przyszłość :D

A gdzie PŁENTA??
Po około półgodzinie od "wuala" zaopatrzeni w najgrubszy kryminał oraz spore ilości papieru w rolkach udajemy się na najdłuższy seans posiedzeniowy od czasu ataku ostatniej grypy żołądkowej:D
Dzięki, poruszyłaś traumatyczne wspomnienia tej nocy, a wiesz że jest je ciężej wyrzucić z pamięci niż Ibisza z TV :D

Oddam mało używane skrzydła i aureolę lub zamienię na rogi, kopyta i ogon...a nie, ogon mam
~alutka niezalogowany
16 grudnia 2012r. o 23:37
Świetny temat dla ekstrawertyków.Sam napisał, sam odpowiedział a po drodze skosił wszystkich co myśleli inaczej ...
~Namaskar niezalogowany
17 grudnia 2012r. o 9:56
Alutka - nie desperuj - zaśpiewaj:D
8117
#alabaster72 nieaktywny
17 grudnia 2012r. o 19:25
~alutka napisał(a): Świetny temat dla ekstrawertyków.Sam napisał, sam odpowiedział a po drodze skosił wszystkich co myśleli inaczej ...
A któż to jest tym ekstratetrykiem :|

Oddam mało używane skrzydła i aureolę lub zamienię na rogi, kopyta i ogon...a nie, ogon mam
~ niezalogowany
17 grudnia 2012r. o 21:47
alabaster72 napisał(a):
~alutka napisał(a): Świetny temat dla ekstrawertyków.Sam napisał, sam odpowiedział a po drodze skosił wszystkich co myśleli inaczej ...
A któż to jest tym ekstratetrykiem :|

jak to kto, alutka :D:D:D
~alutka niezalogowany
18 grudnia 2012r. o 1:48
cóż,... uderz w stół a nożyce sie odezwą..
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMARaport BIK