Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Dofinansują in vitro w Bolesławcu?
211
skorn
18 grudnia 2012r. o 23:54
Thor napisał(a):
skorn napisał(a):
Nieposiadanie dzieci nie jest chorobą.

Niepłodność jest chorobą.

Nieuleczną póki co, miejmy nadzieję, że się to zmieni.

Thor napisał(a):
skorn napisał(a): Poczytaj jakiś katechizm albo coś, tam znajdziesz odpowiedź hehe. To ty tu podajesz się za praktykującego. : )

Tak więc wyszło na to, ze tylko gdybasz i nic po nadto - "jakiś katechizm albo coś". :>
Żadnych konkretów.
W katechizmie nie ma nic na temat tego, że życie zaczyna się w momencie zapłodnienia.
Podajesz slogan : "W świetle nauki krk " , a nie potrafisz wskazać przykładów ?

Nie muszę podawać konkretów, bo to nie ja deklaruję swoją przynależność do krk. To ty musisz udowodnić, że księża i biskupi się mylą, a ty masz rację. Tak więc czekam na twoje nauki, rabi.

<i>
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
3123
#Thor nieaktywny
18 grudnia 2012r. o 23:55
SkumbriaTomatowa napisał(a):
niedoslyszales albo swiadomie klamiesz. malzenstwo ma byc otwarte na przyjecie nowego zycia. sporo o tym pisal ojciec Knotz. wygugluj se a nie pisz bzdur

Na kazaniu nie było księdza, którego wymieniłeś, tylko mój proboszcz.
Google to nie wszystko.
211
skorn
18 grudnia 2012r. o 23:57
Thor napisał(a): Mam jeszcze jeden "cięższy" argument ale moherowi ujadacze zaraz by mnie na strzępy rozdarli. :)

dawaj! : )

<i>
3148
#Skumbria nieaktywny
18 grudnia 2012r. o 23:58
skorn nie jest katolikiem (s.popraw jak sie myle) ale Ty Thor powinienes znac podstawy nauczania KrK.

www.szlachetnapaczka.pl
~Jestem za in vitro niezalogowany
18 grudnia 2012r. o 23:59
Ok! Jestem za!
3123
#Thor nieaktywny
18 grudnia 2012r. o 23:59
skorn napisał(a):
Nie muszę podawać konkretów, bo to nie ja deklaruję swoją przynależność do krk. To ty musisz udowodnić, że księża i biskupi się mylą, a ty masz rację. Tak więc czekam na twoje nauki, rabi.

Skoro piszesz o czymś, o czym nie masz pojęcia i nie potrafisz tego umotywować, to po co zabierasz głos w tej sprawie.
Niczego nie muszę udowadniać, a tym bardziej tego czy ktoś się myli, czy też nie.
Nie jestem księdzem, żeby nauczać, co nie oznacza, że muszę zgadzać się ze wszystkim, co mówią.
3148
#Skumbria nieaktywny
19 grudnia 2012r. o 0:02
Thor napisał(a):
SkumbriaTomatowa napisał(a):
niedoslyszales albo swiadomie klamiesz. malzenstwo ma byc otwarte na przyjecie nowego zycia. sporo o tym pisal ojciec Knotz. wygugluj se a nie pisz bzdur

Na kazaniu nie było księdza, którego wymieniłeś, tylko mój proboszcz.
Google to nie wszystko.

o.Knotz jest sporym autorytetem i jako katolik powinies cos o nim slyszec. Proboszcz nie mogl nic innego mowic niz to co jest nauczane w KK. wiec zakladam, ze przeslyszales sie lub powtarzasz brednie lewakow. zaprzestan tego ;)

www.szlachetnapaczka.pl
211
skorn
19 grudnia 2012r. o 0:07
Thor napisał(a): [Skoro piszesz o czymś, o czym nie masz pojęcia i nie potrafisz tego umotywować, to po co zabierasz głos w tej sprawie.
Niczego nie muszę udowadniać, a tym bardziej tego czy ktoś się myli, czy też nie.
Nie jestem księdzem, żeby nauczać, co nie oznacza, że muszę zgadzać się ze wszystkim, co mówią.

Ja jako nie-katolik mam wieksze pojęcie o kościele do którego deklarujesz przynależność, niż ty sam. I jest to w sumie dość smutne.

Jeszcze odnieś się do artykułu z katechizmu podanego przez skumbrię, który powinienes znać na pamięć.

A może z katechizmem też się nie zgadzasz? Schizma? Antypapież Thor. : )

<i>
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!
REKLAMA Villaro zaprasza