Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Sprzedam PlayStation2 + 10 Gier

7241
#lucas_hody nieaktywny
23 grudnia 2012r. o 11:49
Wezmę za 200 zł tel: 781092411
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
7420
#AutorOgloszenia nieaktywny
23 grudnia 2012r. o 13:31
lucas_hody napisał(a): Wezmę za 200 zł tel: 781092411

200zł wiesz gdzie możesz sobie wsadzić?
Nie jestem autorem tego ogłoszenia ale wkurza mnie coś takiego. dam 200 i odp...dol się.

Także L_H ryj !!!
613
Drill
23 grudnia 2012r. o 14:14
AutorOgloszenia napisał(a):

Nie jestem autorem tego ogłoszenia ale wkurza mnie coś takiego. dam 200 i odp...dol się.

Także L_H ryj !!!

Wiesz gdzie swój komentarz możesz sobie w sadzić? Tak, tam gdzie zawsze

Każdą cene można negocjować i po to są komentarze.
Do mnie jak ktoś przychodzi do sklepu to też negocjuje cene i nie robię z tego jakiegoś ewenementu. LH napisal to co chcial bo mu wolno - jest zainteresowany więc dla potencjalnego sprzedawcy to potencjalny klient.

Bo najlepsza na świecie jest jazda na ETZ'ecie
3748
#maly1312 nieaktywny
23 grudnia 2012r. o 15:20
wlasciciel konsoli chce wziac jak nawiecej bo jak widac gry orginalne no i fajnie tylko kupiec nie do konca musi byc zainteresowany wszystkimi tytułami i ja tez osobiscie moge dac 200zl bo z tych gier pasuja mi dwie

"maly"1312
1799
#koehl nieaktywny
23 grudnia 2012r. o 18:44
A ja za to nawet złotówki bym nie dał...tyle to dla mnie kosztuje!!!
8653
#jeden nieaktywny
25 grudnia 2012r. o 10:53
AutorOgloszenia napisał(a):
lucas_hody napisał(a): Wezmę za 200 zł tel: 781092411

Także L_H ryj !!!

..........................................................................................................................

TEKST POWYŻEJ powinien być włączony bez żadnych eliminacji wstępnych do finału konkursu na ?GAG/KAŁĘ/ŚCINĘ/WTOPĘ/?ROKU puszczoną na stronach Bolca.info :D
Semantycznie i erudycyjnie i logicznie i w każdy chyba możliwy sposób ten tekst jest tak w sobie sprzeczny oraz jednocześnie flekujący Lucasa, że pokłon dla autora, bo mam mocną grypę i brak mi zdrowego śmiechu ostatnio...
4734
#trusiek2606 nieaktywny
29 grudnia 2012r. o 11:36
A tak wogole to jest to jeszcze
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza