Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Idealny prezent dla dziewczyny SLIM

10078
#amniolek1987 nieaktywny
23 grudnia 2012r. o 15:37
rewelacja pale go osobiscie i przebija wszystkie e papieorsy typu slim NAPRAWDE NIE MAM SIE NAD CZYM ZASTANAWIAC
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
10075
#Natka.ruda nieaktywny
5 stycznia 2013r. o 11:10
amniolek1987 napisał(a): rewelacja pale go osobiscie i przebija wszystkie e papieorsy typu slim NAPRAWDE NIE MAM SIE NAD CZYM ZASTANAWIAC

Hej pisalas że masz tego papierosa slim, jak ci się sprawuje ? I gdzie go kupilas bo ja wczoraj oglądałam w inter ale ta dziewczyna nic nie potrafiła mi powiedzieć więc pytam posiadaczki ;p jak dobrze ci się sprawuje to poszukam w necie bo do niej nie wrócę ;) z góry dzięki za odpowiedź ;p
8286
#rybcia28 nieaktywny
5 stycznia 2013r. o 15:53
Podejc tam jak jest ten gosciu ( chyba właściciel bo on daje ogłoszenia ) to wszystko Ci wytłumaczy co i jak ; ) a tak swoją droga to nie wiem po co ją trzyma bo byłam ona na niczym się nie zna, sama byłam świadkiem jak z każda Kocham Bolec.Info om dzwoni do niego.... Ogólnie to stoisko super bo ma wybór i fajne ceny ale tylko jak ON tam jest ; p

Zastosowana autokorekta

10076
#Marcin.W nieaktywny
5 stycznia 2013r. o 16:32
A mi się dziewczyny wydaje że czepiacie się ....
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza