Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Lokal na organizację 18 - nastki

~przyszłe 18-nastki niezalogowany
7 stycznia 2013r. o 12:56
JAKA SALE/RESTAURACJE POLECACIE NA ZROBIENIE IMPREZY 18-NASTKOWEJ W BOLESŁAWCU ??
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~:) niezalogowany
9 stycznia 2013r. o 11:29
Tez o tym mysle . Prosze o pomoc ! Najlepiej w boleslawcu
41
#jegomosc nieaktywny
9 stycznia 2013r. o 11:58
Temat był ostatnio przerabiany, ale nie mogę znaleźć tego wątku. Powiedz coś więcej o swojej imprezie to coś ci doradzę ilu gości będzie na imprezie? Czy chcesz mieć zapewniony catering czy nie?

W okolicy jest wiele sal, ale nie ma sensu wynajmowanie wielkiego molocha dla 20 osób, albo ciasnej salki dla 50 (z tańcami):)

www.djdowynajecia.pl
~. niezalogowany
9 stycznia 2013r. o 12:43
Impreza na okolo 30 osob. Myslalam o gyrosie na jana pawla bo podobno tanio i dobre jedzenie :) ale szukam takze innych opcji
~ niezalogowany
9 stycznia 2013r. o 12:45
I impreza z tancami najlepiej :) a catering to juz obojetnie. Chociaz lepiej by byl :)
41
#jegomosc nieaktywny
9 stycznia 2013r. o 13:05
Wiesz - warto się zastanowić i przekalkulować (wiadomo, że płacą rodzice, ale lepiej niech mądrze płacą).

Gyros jest spoko. Na taką imprezkę niedużą dość łatwo jest znaleźć salę, wszystko zależy od zasobności twojego portfela.

Grałem niedawno w prnjavorze, było bardzo fajnie, ale nie wiem czy hotel dalej działa. Miejsce ustronne, więc nikomu nie przeszkadzacie, jest gdzie potańczyć itp. Wynajem nie powinien być drogi.

Grywam ostatnio czasem w Innej Bajce - bardzo miłe miejsce i bardzo ładne, mają też super menu, a jeśli z nimi pogadasz to zrobią ci coś specjalnego. Szalenie kreatywne towarzystwo - www.inna.boleslawiec.pl

Fajną i trochę niedocenianą miejscówką jest "liliput" - nie trzeba daleko dojeżdżać, miejsca jest całkiem niemało i nie powinno być szczególnie drogo.

Fajny klimacik jest w Opałkowej Chacie, fajny jest układ sali z miejsce gdzie można posiedzieć i pogadać (na górze) i potańczyć (na dole). Ale nie wiem czy wynajmują i za ile.

Możesz też spróbować w której z sal w okolicy BC (o wynajęcie zapytaj w GOKiSie) - koszy są niezłe, tyle że wszystko musisz ogarnąć samemu.

Pomyśl też koniecznie o tym co chcesz mieć na imprezie i ile z tych rzeczy chcesz robić samemu - chodzi mi o przygotowanie i dostarczenie jedzenia, o dekorację sali i oczywiście o sprzątanie po imprezie:)

A może szukasz DJ'a? Polecam się:)

www.djdowynajecia.pl
~Mała niezalogowany
9 stycznia 2013r. o 13:08
Odradzam Gyrosa,choć juz nawet sie tak nie nazywa. W tamtym roku robiłam tam komunie,a jedzenie poprostu fatalne... No chyba ,że faktycznie po zmianie nazwy jest tez nowy właściciel,i nowa ekipa w kuchni... Pozdrawiam i życze udanej osiemnastki :)
~Ania niezalogowany
9 stycznia 2013r. o 14:29
Ja robiłam 18-stkę w Vedze i byłam zadowolona, na sali vip miałam przygotowany catering- bardzo smaczny,cena 50zł za osobę, ale można dogadać się na niższą cenę alkohole dostałam z rabatem. podaję nr do szefa Vegi 694710213
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA PÓŁNOC Nieruchomości zaprasza
REKLAMA KGHM zaprasza