Sprzet moze i ok ale te watty to mnie rozbrajaja :P 1500 watt ?? haha :P Prawdziwe 100 watt w rms robi taki sajgon ze mala bania :D Ale podkreslam prawdziwe .Jak ktos siedzi w temacie to nieh kupi sobie naszego polskiego stx-a dobra polska 30stke lub mniejszy glosnik i zrobi skrzynke pod wymiar.Projektów na necie jest masa.Zmiazdzy tego magnata .
Jaraj sie dalej dziewczynko tym sprzetem,ja nie np ze jest zły albo cos takiego,wyrazilem swoja słuszna opinie mam do tego prawo.Nie wasz w ogole pojecia o tym a klepiesz mi tu jakies linki..i po co ?Co mnie to obchodzi ile to jest warte a wiesz co tak naprawde siedzi w tym piecyku w srodku ?i Wierz w te swoje watty haha
Szału nie ma :
Dane techniczne:
Rodzaj: subwoofer
Rozmiar głosnika: 300 mm
Moc Max: 1000 W
Moc RMS: 400 W
Skuteczność: 93 dB
Impedancja: 4 ohm
Pasmo przenoszenia: 20 - 500 Hz
Wymiary: 360 x 680 x 660 mm (wys/szer/dl).
Piec szału także nie robi 110wat na kanał.
Także za cena jaka zaoferowałem jest aktualna ;)
Dopisane 13.02.2013r. o godz. 10:08:
Inie patrz na ceny z 2008 czy 2009 roku, sprzecik czasy świetnosci chyba ma juz za soba, wkalkuluj w cene jakas amortyzacje;)
Chyba ze posiadasz faktury na to ;)
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.