Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
W imię przyzwoitości
2900
#falco nieaktywny
27 marca 2013r. o 6:24
to ty do tej pory nie wiedziałeś o tym że aż trzeba o tym pisać? :|
ło matko!!!! :D

podaj koledze adres siedziby RP w ,,bolczyku ...
podaj go w końcu!!!!!!! :D

"bierz życie z każdym oddechem..."
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
27 marca 2013r. o 7:10
Przemyslaw napisał(a):

Zdecydowanie tak.Gdyby w Polsce po transformacji ustrojowej nie przeszkadzano przedsiębiorcom , już dzisiaj kraj spływał by bogactwem.Zasada Wszystko co nie jest zabronione jest dozwolone działała bez zarzutów.Niestety solidaruchy tępogłowe musiały to zgnoić.Zaczęli wpychać swoje łapy we wszystko.W efekcie wszystko umarło.

Nie wiesz Pan, o czym rozprawiwszy.
5413
#Przemyslaw nieaktywny
27 marca 2013r. o 16:20
Wiem doskonale .Obserwowałem jak rodziła się Solidarność od środka .Przyglądam się jej już 30 lat .Oprócz pozornego rozbicia komuny nie ma się czym chwalić.Przejęto władzę , przejęto kasę ale nie przejęto odpowiedzialności za kraj./ Komuniści jej po prostu nie mieli /

Zmoderowano 27.03.2013 godz.19:01 - powód: usunięte zbędne cytowanie (moderator)

Szanuj innych i licz że w zamian uszanują Ciebie.
10114
#alter nieaktywny
27 marca 2013r. o 18:50
Przemyslaw napisał(a):

Wiem doskonale .Obserwowałem jak rodziła się Solidarność od środka .Przyglądam się jej już 30 lat .Oprócz pozornego rozbicia komuny nie ma się czym chwalić.Przejęto władzę , przejęto kasę ale nie przejęto odpowiedzialności za kraj./ Komuniści jej po prostu nie mieli /

Wszyscy to wiemy. Jakie PanM razem z Palikotem ma na te niesprawiedliwości lekarstwo? Trawka? :)

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
5413
#Przemyslaw nieaktywny
27 marca 2013r. o 20:25
Chce Pan prowadzić sensowną polemikę to proszę prezentować sensowne argumenty.To właśnie dlatego wiele razy postuluję aby dyskutanci byli jawni./ tak jak na Facebook /
Nie odnosi się Pan do tematu , który mówi o niemoralnym pobieraniu pieniędzy poza wypłatami przez urzędników administracji Państwa .Wiadomo do tej pory o sumie ponad 2 miliardy zł/ 2 000 000 000 /. W samym ZUS gdzie zatrudnionych jest 47 tysięcy pracowników wypłacono 212 milionów zł nagród../ 212 000 000 /
To powód powstanie art " w imię przyzwoitości "
Pozdrawiam Pana / Panie Stanisławie K /

Zmoderowano 27.03.2013 godz.21:21 - powód: błędy cytowania (moderator)

Szanuj innych i licz że w zamian uszanują Ciebie.
10114
#alter nieaktywny
27 marca 2013r. o 21:19
Przemyslaw napisał(a): Chce Pan prowadzić sensowną polemikę to proszę prezentować sensowne argumenty.To właśnie dlatego wiele razy postuluję aby dyskutanci byli jawni./ tak jak na Facebook /
Nie odnosi się Pan do tematu , który mówi o niemoralnym pobieraniu pieniędzy poza wypłatami przez urzędników administracji Państwa .Wiadomo do tej pory o sumie ponad 2 miliardy zł/ 2 000 000 000 /. W samym ZUS gdzie zatrudnionych jest 47 tysięcy pracowników wypłacono 212 milionów zł nagród../ 212 000 000 /
To powód powstanie art " w imię przyzwoitości "
Pozdrawiam Pana / Panie Stanisławie K /

Zadałem pytanie, o Pana "lekarstwo" na to? czy tylko Pan umie narzekać? Nie wyartykułował Pan dotąd żadnego mądrego sposobu zmian. Jeżeli przed trudnymi pytaniami broni się Pan zarzucając innym anonimowość? To znaczy, że nic Pan nie ma do powiedzenia?

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
~ niezalogowany
27 marca 2013r. o 21:25
alter napisał(a): Zadałem pytanie, o Pana "lekarstwo" na to? czy tylko Pan umie narzekać? Nie wyartykułował Pan dotąd żadnego mądrego sposobu zmian. Jeżeli przed trudnymi pytaniami broni się Pan zarzucając innym anonimowość? To znaczy, że nic Pan nie ma do powiedzenia?

Każde Twoje zdanie w tym poście jest zakończone pytajnikiem :)
Dlaczego? :)
~tylda niezalogowany
27 marca 2013r. o 21:25
alter napisał(a):
Przemyslaw napisał(a): ...Chce Pan prowadzić sensowną polemikę to proszę prezentować sensowne argumenty.To właśnie dlatego wiele razy postuluję aby dyskutanci byli jawni...

Zadałem pytanie, o Pana "lekarstwo" na to? czy tylko Pan umie narzekać? Nie wyartykułował Pan dotąd żadnego mądrego sposobu zmian. Jeżeli przed trudnymi pytaniami broni się Pan zarzucając innym anonimowość? To znaczy, że nic Pan nie ma do powiedzenia?

Ale przecież potrafi się podpisać. To mało?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza