Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
W imię przyzwoitości
~ niezalogowany
1 kwietnia 2013r. o 11:43
A mi żal p.M . To taki nasz Kononowicz :D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
1 kwietnia 2013r. o 11:51
Przemyslaw napisał(a): Szanowny Idioto , powalczyłem w zawodufce .Fakt że siem nie udało .Ale siem starałem.Walka była nierówna .Ciongle czeguś ode mie chcieli.
Pofhalił bym sie ale mi kobieta śfiadectwem smalec opakowała.Jak go zużyje to zapodam tu skana.
Nie wiem jak dugo to wytszymam bo mie SLD wygryza .Pozdrawiam zdesperowany panM.

Chciałeś być zabawny pisząc ten post ?
Jesteś człowieku żałosny.
Niech Palikot kupi Ci porządny edytor tekstu ;)
~cłek ze wsi niezalogowany
1 kwietnia 2013r. o 11:54
Przemyslaw napisał(a):
Jakie to ma znaczenie .Ja i nasz klub połączy się z SLD .A tam mamy nie byle kogo .Sam najjaśniejszy Pan Król będzie pisywał.On w przeciwieństwie do panaM BIEGŁY W PIŚMIE JEST NIEZMIERNIE.

Twoje i Twojego klubu połączenie z SLD i p. Królem zakończy się dziś o godz. 23:59! Niestety ,będziesz dalej zdany na własne grafomańskie i logicznie niespójne politykierskie wypociny.A swoją drogą, porównanie do Kononowicza jest bardzo celne.
5413
#Przemyslaw nieaktywny
1 kwietnia 2013r. o 21:34
~cłek ze wsi napisał(a):

Twoje i Twojego klubu połączenie z SLD i p. Królem zakończy się dziś o godz. 23:59! Niestety ,będziesz dalej zdany na własne grafomańskie i logicznie niespójne politykierskie wypociny.A swoją drogą, porównanie do Kononowicza jest bardzo celne.
>

Może tak coś na temat ? Starczy już prima aprilisowych wygłupów.
Ten temat jest o nagrodach , premiach i innych fantach branych przez administrację

Polski.Na wsi też trzeba płacić rachunki.
Podwyżki opłat , cen usług komunalnych , podatków i akcyz to DLA DOBRA NARODU ?
Pisanie o tym to grafomańskie , politykierskie wypociny ?
Pójdę szczekać pod Pana stołem jeśli podpisze to Pan swoim nazwiskiem.
Tymczasem pozdrawiam i gratuluję dobrego samopoczucia.

Szanuj innych i licz że w zamian uszanują Ciebie.
2900
#falco nieaktywny
1 kwietnia 2013r. o 21:48
,,w imię przyzwoitości,, mógłbyś już przestać pieprzyć bzdury Przemysławie...
ale że ,,przyzwoitości,, w tobie tyle co mądrości nadal liczę na to że będziesz nas tu bawił i rozśmieszał niczym nadworny trefniś...powiedzmy :D

"bierz życie z każdym oddechem..."
~s niezalogowany
1 kwietnia 2013r. o 22:35
przyzwoity się odezwał

pieniądze za samochód oddałeś?
~Zbigniew Drych niezalogowany
1 kwietnia 2013r. o 22:58
Przemyslaw napisał(a):
Pisanie o tym to grafomańskie , politykierskie wypociny ?
Pójdę szczekać pod Pana stołem jeśli podpisze to Pan swoim nazwiskiem.
Tymczasem pozdrawiam i gratuluję dobrego samopoczucia.

Oczywiście, skoro chce Pan szczekać...
Stół mam swój na działce, akurat jest dobra pora bo są włamania więc będzie ktoś tego stołu i działeczki pilnował.
Znowu Pan napisze, że to pomyłka i prywatna rozmowa ?
Jutro mogę zadzwonić w tej sprawie ?
Bo jeżeli Pan się wycofa to wie Pan...
~ niezalogowany
1 kwietnia 2013r. o 23:10
raczej wątpię, aby PanM zachował się honorowo :)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza