Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
W imię przyzwoitości
10582
#Kolec nieaktywny
31 marca 2013r. o 15:36
Panie M od Pana populistycznej, świątecznej propagandy podatki nie będą mniejsze.Pański sarkazm na temat podatków i świąt kościelnych jest nie na miejscu a Kolec dni święte święci a nie zajmuje się polityką i podatkami. Więc nie rzucaj Pan słów na wiatr, tylko szanuj Pan innych aby i Pana szanowano.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~s niezalogowany
31 marca 2013r. o 16:30
Ktos cię zmusza do zaglądania do tego tematu?
5413
#Przemyslaw nieaktywny
31 marca 2013r. o 17:39
Kolec napisał(a): Panie M od Pana populistycznej, świątecznej propagandy podatki nie będą mniejsze.Pański sarkazm na temat podatków i świąt kościelnych jest nie na miejscu a Kolec dni święte święci a nie zajmuje się polityką i podatkami. Więc nie rzucaj Pan słów na wiatr, tylko szanuj Pan innych aby i Pana szanowano.
>

Szanowny Kolcu , czyż bym krytykując rosnące podatki naruszył mir czyjejś domowej kontemplacji ? Jakoś tak burzy to moją inteligencję , gdyż nijak nie mogę dopasować tu słowa populizm.Czy ceny i podatki mają rosnąc w nieskończoność ?
Jak szanowny Pan Kolec święci święte dni prowadząc polemikę z ateistą Przemysławem ?
Toż ja w trosce o innych piętnuję wzrost kosztów utrzymania.
No chyba że szanowny Pan Kolec jest pracownikiem budżetowym lub nawet osobą duchowną .W takim wypadku reakcja jest całkowicie uzasadniona.Niech się Pan skupi na modlitwie za zwycięstwo Ruchu Palikota , polecam szczerze w dobrej wierze.

Szanuj innych i licz że w zamian uszanują Ciebie.
~ niezalogowany
31 marca 2013r. o 18:45
Pomodlę sie za Ciebie Przemysławie, za twoją głupotę i gołosłowie wobec mieszkańców.
Trzeba było się uczyć a nie rzucać kamieniami na szkołę.
Teraz są tego efekty :]
~sw niezalogowany
31 marca 2013r. o 20:54
Oj przemysławie - faktycznie szklanka jest do połowy pełna czy pusta w połowie - państwo oddało 160 km nowych dróg i wprowadziło na nich e-myto - tak jak na innych w tym standardzie - to jest dobra informacja czy zła ??? . Nie wiem jaki minus ma oddanie nowej drogi ?? może mi to wytłumaczysz bo kpl. nie rozumiem - czy kierowcy nagle muszą nią jeździć i płacić czy mogą dalej jeździć starą ?? czy zaobserwowałeś większy ruch ciężarówek przez bolesławiec po wprowadzeniu e-myta na autostradzie - czy po prostu lepiej jest jechać autostradą lub drogą ekspresową i zapłacić ???Czy może tak jak zwykle nie pomyślałeś i sobie ponarzekałeś.........
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
31 marca 2013r. o 21:43
~sw napisał(a): Oj przemysławie - faktycznie szklanka jest do połowy pełna czy pusta w połowie - państwo oddało 160 km nowych dróg i wprowadziło na nich e-myto - tak jak na innych w tym standardzie - to jest dobra informacja czy zła ??? . Nie wiem jaki minus ma oddanie nowej drogi ?? może mi to wytłumaczysz bo kpl. nie rozumiem - czy kierowcy nagle muszą nią jeździć i płacić czy mogą dalej jeździć starą ?? czy zaobserwowałeś większy ruch ciężarówek przez bolesławiec po wprowadzeniu e-myta na autostradzie - czy po prostu lepiej jest jechać autostradą lub drogą ekspresową i zapłacić ???Czy może tak jak zwykle nie pomyślałeś i sobie ponarzekałeś.........

Tylko spokojnie Kolego SW :) Coby to nie mówić, Przemek nieustannie szpera i przedstawia linki , zbierając polityczny kapitał ... Palikotowi. Bardzo bym sobie życzył , aby Przemek zaczął wreszcie pracować na siebie. :) Czy jest na sali Trybun Ludowy ? :D Dobranoc Bolecnauci :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
10557
#Preczzkomuna nieaktywny
31 marca 2013r. o 23:45
Proszę Cię tylko nie l*dowy ! :D
5413
#Przemyslaw nieaktywny
31 marca 2013r. o 23:51
~ napisał(a): Pomodlę sie za Ciebie Przemysławie, za twoją głupotę i gołosłowie wobec mieszkańców.
Trzeba było się uczyć a nie rzucać kamieniami na szkołę.
Teraz są tego efekty :]
>

Proszę o przykłady głupoty, potem gołosłowia.
W następnej kolejności wyjaśnienie na czym polegało to rzucanie kamieniami na szkołę.

Szanuj innych i licz że w zamian uszanują Ciebie.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.