Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
W imię przyzwoitości
10480
#Kaliszczak nieaktywny
1 kwietnia 2013r. o 0:10
Przemyslaw napisał(a):
~ napisał(a): PW następnej kolejności wyjaśnienie na czym polegało to rzucanie kamieniami na szkołę.

Na czym polegało... nie wiem, ale skutek jest widoczny w permanentnej niepoprawności pańskiej pisowni. (W tym przypadku - partykuły "czyżbym", którą błędnie napisał Pan rozdzielnie - nie pierwszy zresztą raz, ignorując dobre rady internautów. Sam kilkukrotnie zwracałem Panu uwagę na tą niepoprawność.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
5413
#Przemyslaw nieaktywny
1 kwietnia 2013r. o 0:59
Jakie to ma znaczenie .Ja i nasz klub połączy się z SLD .A tam mamy nie byle kogo .Sam najjaśniejszy Pan Król będzie pisywał.On w przeciwieństwie do panaM BIEGŁY W PIŚMIE JEST NIEZMIERNIE.

Szanuj innych i licz że w zamian uszanują Ciebie.
~Idiota niezalogowany
1 kwietnia 2013r. o 1:08
Przemyslaw napisał(a): Proszę o przykłady głupoty, potem gołosłowia.
W następnej kolejności wyjaśnienie na czym polegało to rzucanie kamieniami na szkołę.

Proszę bardzo :
Głupota - wpisy w wątkach (czyt. własnych) spod tyldy
Gołosłowie - Miałeś brać czynny udział w sesjach rady miasta, zabierania głosu i niesienia pomocy bolesławianom.
Rzucanie kamieniami na szkołę - nieuk walący byki za każdym razem, którego poprawia się przez lata a on dalej swoje.
Może pochwalisz się swoim wykształceniem ?
Bo aż dziw bierze, że tak kompletnie nie przyswajasz wiedzy.
5413
#Przemyslaw nieaktywny
1 kwietnia 2013r. o 1:17
~Idiota napisał(a):
Rzucanie kamieniami na szkołę - nieuk walący byki za każdym razem, którego poprawia się przez lata a on dalej swoje.
Może pochwalisz się swoim wykształceniem ?
Bo aż dziw bierze, że tak kompletnie nie przyswajasz wiedzy.
>

Szanowny Idioto , powalczyłem w zawodufce .Fakt że siem nie udało .Ale siem starałem.Walka była nierówna .Ciongle czeguś ode mie chcieli.
Pofhalił bym sie ale mi kobieta śfiadectwem smalec opakowała.Jak go zużyje to zapodam tu skana.
Nie wiem jak dugo to wytszymam bo mie SLD wygryza .Pozdrawiam zdesperowany panM.

Szanuj innych i licz że w zamian uszanują Ciebie.
~ niezalogowany
1 kwietnia 2013r. o 1:21
Przemyslaw napisał(a):
Szanowny Idioto , powalczyłem w zawodufce .Fakt że siem nie udało .Ale siem starałem.Walka była nierówna .Ciongle czeguś ode mie chcieli.
Pofhalił bym sie ale mi kobieta śfiadectwem smalec opakowała.Jak go zużyje to zapodam tu skana.
Nie wiem jak dugo to wytszymam bo mie SLD wygryza .Pozdrawiam zdesperowany panM.

do kabaretu z takim tekstem
~ niezalogowany
1 kwietnia 2013r. o 1:31
Przemyslaw napisał(a): Szanowny Idioto , powalczyłem w zawodufce .Fakt że siem nie udało .Ale siem starałem.Walka była nierówna .Ciongle czeguś ode mie chcieli.

Na resztę pytań nie odpowiesz, wiadomo dlaczego :D
Powinna jakaś gazeta zainteresować się twoimi wpisami na forach i zrobić Ci niepowtarzalną reklamę.
Aby wiedzieli jakiego mamy politykiera w mieście :D [img=1364772663_wagozer.jpg]
~PanM niezalogowany
1 kwietnia 2013r. o 1:48
I dobra rada na dobranoc, nie kompromituj się nigdy więcej człowieku...
:]
~ niezalogowany
1 kwietnia 2013r. o 11:06
Na fotce powyżej trasa koncertowa koko koko euro spoko.Zbudują takich więcej aby wozić na mecze piłkarzy.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza