Przemyslaw napisał(a):~ napisał(a): PW następnej kolejności wyjaśnienie na czym polegało to rzucanie kamieniami na szkołę.
Na czym polegało... nie wiem, ale skutek jest widoczny w permanentnej niepoprawności pańskiej pisowni. (W tym przypadku - partykuły "czyżbym", którą błędnie napisał Pan rozdzielnie - nie pierwszy zresztą raz, ignorując dobre rady internautów. Sam kilkukrotnie zwracałem Panu uwagę na tą niepoprawność.
Przemyslaw napisał(a): Proszę o przykłady głupoty, potem gołosłowia.
W następnej kolejności wyjaśnienie na czym polegało to rzucanie kamieniami na szkołę.
~Idiota napisał(a):>
Rzucanie kamieniami na szkołę - nieuk walący byki za każdym razem, którego poprawia się przez lata a on dalej swoje.
Może pochwalisz się swoim wykształceniem ?
Bo aż dziw bierze, że tak kompletnie nie przyswajasz wiedzy.
Przemyslaw napisał(a):
Szanowny Idioto , powalczyłem w zawodufce .Fakt że siem nie udało .Ale siem starałem.Walka była nierówna .Ciongle czeguś ode mie chcieli.
Pofhalił bym sie ale mi kobieta śfiadectwem smalec opakowała.Jak go zużyje to zapodam tu skana.
Nie wiem jak dugo to wytszymam bo mie SLD wygryza .Pozdrawiam zdesperowany panM.
Przemyslaw napisał(a): Szanowny Idioto , powalczyłem w zawodufce .Fakt że siem nie udało .Ale siem starałem.Walka była nierówna .Ciongle czeguś ode mie chcieli.
Pofhalił bym sie ale mi kobieta śfiadectwem smalec opakowała.Jak go zużyje to zapodam tu skana.
Nie wiem jak dugo to wytszymam bo mie SLD wygryza .Pozdrawiam zdesperowany panM.