Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
W imię przyzwoitości
2900
#falco nieaktywny
10 lipca 2013r. o 21:44

ależ ja nie szukam zwady :)
ja obsesyjnie nie znoszę politykierów :>
i nie chodzi tutaj o nasze ,,podwórko,, ale ogólnie ...

polityka sama w sobie jest ,,brudna,, i tylko mocni,twardzi ludzie potrafią ją uprawiać nie brudząc sobie mimo wszystko rąk
tak było zawsze i tak będzie ..partykularyzm polityczny przesłania rządzącym dobro ludzi a co za tym idzie Polski
dlatego czy to będzie Przemysław czy inny jemu podobny ,będę mu wrogiem...
chyba że coś się zmieni a w to nie wierzę...

popis buty i arogancji po raz kolejny pokazał dzisiaj w ,,kropce nad i,, Palikot
idąc jego śladem po raz kolejny swój ,,popis,, dał Przemysław kierując nieodpowiednie słowa pod moim adresem
zadziałała moderacja a całkiem niepotrzebnie :)
mnie ten człowiek nie jest w stanie obrazić a pisząc to co pisze pokazuje swoją ,,twarz,, i poszanowanie dla innych o odmiennych poglądach...
dzięki takim bazgrołom pogłębia tylko swój polityczny grób... :D

luzik PzD... :D

"bierz życie z każdym oddechem..."
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
10 lipca 2013r. o 21:56
Ok. Ptaszysko :D Większość .... rzekłbym nawet ....... polityków i politykierów zdechnie zabutelkowana . Ale nie do końca rozumiem , co miałeś na myśli mówiąc o politycznym grobie ? Czyżby Twój Idol Cimoszewicz , zszedłbył ostatnio ? :D Nie oglądam tivi , to nic nie wiem :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
2900
#falco nieaktywny
10 lipca 2013r. o 22:09
ot taka mała przenośnia :)
dla ruchu Palikota który niedługo legnie w politycznym grobie mając takich ,,grabarzy,, w osobie min. Przemysława

Cimoszewicz z tego co mi wiadomo ma się dobrze... :)

do jutra ...chyba :D

4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
11 lipca 2013r. o 0:10
Czółko :) Dobranoc :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
5413
#Przemyslaw nieaktywny
11 lipca 2013r. o 16:37
falco napisał(a): ot taka mała przenośnia :)
dla ruchu Palikota który niedługo legnie w politycznym grobie mając takich ,,grabarzy,, w osobie min. Przemysława

Cimoszewicz z tego co mi wiadomo ma się dobrze... :)

do jutra ...chyba :D
>

Panie Januszu jak do tej pory wyróżnia się Pan bezinteresowną nienawiścią do ludzi których Pan nie zna i permanentnym pisaniem nie na temat .
Znam kilka osób ze Staszica i nie mają tak jak Pan.

Szanuj innych i licz że w zamian uszanują Ciebie.
2900
#falco nieaktywny
11 lipca 2013r. o 17:02
,,bezinteresowna nienawiść,,? :|
nie ma czegoś takiego bo nie można nienawidzić czegoś czego się nie ma lub kogoś kogo się nie zna...
nienawidzę jedynie ludzi którzy niczym kogucik na wieży obracają się tam gdzie wieje wiatr...
mogę nienawidzieć też indoktrynacji i oszustwa politycznego a w tym kraju nie ma uczciwego polityka...
na koniec
co ma do tego Staszica nie bardzo wiem :D
proponuję pewne sprawy poddać weryfikacji ;)

5413
#Przemyslaw nieaktywny
30 września 2013r. o 21:39
falco napisał(a): ,,bezinteresowna nienawiść,,? :|
nie ma czegoś takiego bo nie można nienawidzić czegoś czego się nie ma lub kogoś kogo się nie zna...
nienawidzę jedynie ludzi którzy niczym kogucik na wieży obracają się tam gdzie wieje wiatr...
mogę nienawidzieć też indoktrynacji i oszustwa politycznego a w tym kraju nie ma uczciwego polityka...
na koniec
co ma do tego Staszica nie bardzo wiem :D
proponuję pewne sprawy poddać weryfikacji ;)
>
Jakoś brak mi logiki w Pana wypowiedzi.Ja nigdy nie należałem do żadnej partii /nawet do solidarności / więc porównanie do kogucika bez uzasadnienia.
Staszica pokręciłem z Dolnymi Młynami Panie Janku./kurczę imię takie jak Palikot /
Więc niniejszym prostuje.Pozdrawiam z przeciwległej strony miasta.

Dopisane 12.07.2013r. o godz. 09:28:

Tak czy inaczej ten wątek założony jest dla piętnowania urzędniczej chciwości .A tego w Pana wpisach Panie Januszu zdecydowanie brak.

Dopisane 12.07.2013r. o godz. 15:31:

Jak przyzwoitość nakazuje kadry NFZ nie mogą być gorsze od ZUS .
Dał im przykład Pan Prezydent jak nagradzać mają .

http://biznes.onet.pl/faktpl-tak-sie-tucza-w-nfz-a-tak-cierpia-pacjenci,0,5559977,1,news-detal

Dopisane 30.09.2013r. o godz. 21:39:

Trochę to trwało ale światełko w tunelu już jest.

Teraz należało by uchwalić ustawę o zakazie nagradzania się na wszystkich szczeblach administracji państwa .

http://polskiepiekielko.pl/2013/09/sejm-i-senat-rezygnuja-z-premii.html

Szanuj innych i licz że w zamian uszanują Ciebie.
11445
PanM
25 stycznia 2017r. o 21:33
Temat o bezkarnym braniu sobie kasy przez urzędników na wszystkich szczeblach władzy .
Bo im się należy -- ustawa pozwala.
Przykład popłynął z samej góry Prezydent , Premier , Marszałkowie Sejmu i Senatu i tak w dół.
Niedawno wyszło jeszcze że im mało i żrą za cudze .1400 za kolacje ministra .W Bolcu skromniej bo na otwarcie małej sali catering był za dwa tysie ale gęb było więcej.[img=1415823212_0byoa7u.jpg]

Dopisane 25.01.2017r. o godz. 21:33:

Przemyslaw napisał(a): Przed opublikowaniem tego postu wysłałem zamieściłem go na swojej stronie Facebook oraz na stronach zainteresowanych .
Oto reakcja naszej partii oraz Janusza Palikota .
http://tvp.info/informacje/polska/pojawil-sie-wniosek-o-wycofanie-rekomendacji-dla-nowickiej/9856446

Mijają cztery lata --- przypominam adwersarzom że wtedy miałem odwagę ostro służbowo i publicznie postawić się swoim piętnując polityczną patologię.

" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe " Konstytucja Rzeczypospolitej Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.