Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA PÓŁNOC Nieruchomości zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
W imię przyzwoitości
~~i co ? niezalogowany
25 stycznia 2017r. o 21:38
Co dalej ?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~do falco niezalogowany
25 stycznia 2017r. o 22:27
widać jak sie tu udzielałeś .Trzymaj fason i napieraj.
2900
#falco nieaktywny
26 stycznia 2017r. o 6:56
nie sprawdziło się ?
co z Palikotem?

co dzisiaj może o Palikocie napisać Przemysław?
ja mogę z pewną satysfakcją napisać że ''czułem pismo nosem'' a mój stosunek do tego typu politykierów jak Palikot , nic się nie zmienił ...
patrząc uważniej -takich ''palikotów'' jest jeszcze od cholery

;)

ps. fajnie że ktoś wrócił do tematu bo po pracy poczytam sobie troszkę ''historii'' :D

"bierz życie z każdym oddechem..."
11445
PanM
27 stycznia 2017r. o 20:04
falco napisał(a): nie sprawdziło się ?
co z Palikotem?

co dzisiaj może o Palikocie napisać Przemysław?
ja mogę z pewną satysfakcją napisać że ''czułem pismo nosem'' a mój stosunek do tego typu politykierów jak Palikot , nic się nie zmienił ...
patrząc uważniej -takich ''palikotów'' jest jeszcze od cholery

;)

ps. fajnie że ktoś wrócił do tematu bo po pracy poczytam sobie troszkę ''historii'' :D

Z perspektywy czasu Palikot okłamał kilka milionów Polaków wierzących że można coś w ich życiu zmienić.
Wierzyć że gospodarka może być zbliżona do normalności bez partyjnej ingerencji.
Poza tym Palikot zniszczył w wielu porządnych ludziach nadzieję i wolę walki .
Okłamał elektorat i przede wszystkim swoje otoczenie.

Dopisane 26.01.2017r. o godz. 16:44:

Cokolwiek by nie mówić w tym temacie nic się nie zmienia.
Budżetówka nadal bardzo chętnie i bez skrępowania sięga po publiczny grosz ?

Dopisane 27.01.2017r. o godz. 20:04:

gover napisał(a):
~baja napisał(a):
~Ktoś gdzieś napisał napisał(a): Pewnie że się wszystko należy Jak ci nie żal oddaj swoje.Kobiety opiekujące się z ramienia MOPS starszymi ludźmi pracują za 4,90 na godzinę .Nie dostaną żadnej emeryty ani wolego dnia.Państwo w długach ludzie bez roboty a oni sobie nagrody dają .Policz baranie ile taka kobitka musi tyrać na 40 klocków.

Trzeba się było uczyć! :P

Istnieja takie szkoly gdzie mozna sie uczyc na posla. Wystarczy umiec machac gumowym penisem i swinskiem ryjem, a beda glosowac na Ciebie, i zostaniesz poslem.

Lata mijają a wpisy zostają Panie Gover

" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe " Konstytucja Rzeczypospolitej Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
~~ niezalogowany
28 stycznia 2017r. o 8:02
~sono napisał(a): A ja uważam że to żaden problem. W wielu branżach i instytucjach są 13-ki i nagrody roczne i jakoś niekomu to nie przeszkadza a zatrudnieni tam pracownicy uważają że im się to słusznie należy. Dlaczego nie mają ich otrzymywać za niełatwą i odpowiedzialną pracę najlepsi synowie i córki narodu, których zresztą sami wybraliśmy? Przez takich "panówM" przemawia chyba zwykła zawiść i populizm.

Nikomu nie przeszkadzają nagrody tylko jemu.
~~Ja niezalogowany
28 stycznia 2017r. o 11:34
Dziękuję Radnym Powiatu Bolesławieckiego którzy wykazali się głosem rozsądku i uczciwości względem mieszkańca. Panu Radnemu Maciej Małkowski
Panu Radnemu Jan Russ
Panu Radnemu Kazimierz Gawron
W związku z niedopuszczeniem mnie do głosu publikuję część 1 filmu z sesji wraz z moim komentarzem.
https://youtu.be/rx3siMt7dDs
11445
PanM
28 stycznia 2017r. o 14:43
~~ napisał(a):
~sono napisał(a): A ja uważam że to żaden problem. W wielu branżach i instytucjach są 13-ki i nagrody roczne i jakoś niekomu to nie przeszkadza a zatrudnieni tam pracownicy uważają że im się to słusznie należy. Dlaczego nie mają ich otrzymywać za niełatwą i odpowiedzialną pracę najlepsi synowie i córki narodu, których zresztą sami wybraliśmy? Przez takich "panówM" przemawia chyba zwykła zawiść i populizm.

Piotrze / Pannazdzieckiem/ zobacz kto jest winien że jest jak jest .
Ilu ludzi popiera bezkarne dojenie gospodarki pod wszelakimi pretekstami ?

" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe " Konstytucja Rzeczypospolitej Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
~~ niezalogowany
28 stycznia 2017r. o 18:25
~~Ja napisał(a): Dziękuję Radnym Powiatu Bolesławieckiego którzy wykazali się głosem rozsądku i uczciwości względem mieszkańca. Panu Radnemu Maciej Małkowski
Panu Radnemu Jan Russ
Panu Radnemu Kazimierz Gawron
W związku z niedopuszczeniem mnie do głosu publikuję część 1 filmu z sesji wraz z moim komentarzem.
https://youtu.be/rx3siMt7dDs

Towarzystwo wzajemnej adoracji.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza