Ponieważ Bolesławiec jest nudnym miastem , pomyślałem , że możnaby było zrobić radio w Bolesławcu . Muzyka , informacje z regionu , transmisje z Boleslawieckich klubów , oraz imprez typu "Święto Ceramiki" , konkursy zabawy.
Wiem są to koszta , więc chciałbym się zapytać , po :
1. Kto by chciał nawiązać współprace
2. Czy możnaby było uzyskać zapomogę dofinansowania dla tego typu promocje miasta "radio"
takie radio w mieście ?hmmm.... Pomysł dobry na promocję o ile chodzi o puszczanie w eter, a to już jest droga zabawa i bieganina po urzędach, aby uzyskać koncesję i itp...
Sprawa fajna i miałaby rację bytu, ale jak już ktoś powiedział, drogi interes...
Muzyczne Radio rządzi - ale mi chodzi o Bolesławieckie radio w internecie :) A co do informacji , to by były jakieś ciekawostki , coś co będzie się działo w okolicach oraz powiecie Bolesławca.
Gdyby były fajne audycje , troche słuchaczy , to można i by konkursy robić - a gdyby były nawiązane jakiekolwiek współprace z klubami , to wiadomo , że coś w sprawie konkursów byłoby realne.
www.radiobolec.pl - to jakiś syf , w którym nie posłuchasz radia , tylko pierdół związanych z polityką , które mało kogo obchodzą
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.