Takie oferty są najlepsze,nie wiadomo gdzie(Bolesławiec aż taki mały nie jest),nie wiadomo za jakie pieniądze i co miałoby się oferować potencjalnym klientom :> ale cv wysyłaj :>
Wysłałam meila na adres podany w ogłoszeniu z zapytaniem o szczegóły oferowanej pracy, nadmieniłam że nie wyślę cv bo być może jest to tylko próba wyłudzenia danych osobowych, nie dostałam odpowiedzi więc można domniemywać, że jest to jednak wyłudzanie danych osobowych.
Chciałabym wrócić do tych chwil, kiedy moim największym zmartwieniem było, czy zdążę na wieczorynkę...
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.