Też jakiś czas temu zmieniałam butlę w sunnym, bo stara "wyszła". Kupiłam na Allegro za około 200 zł nową z papierami.
Wymieniliśmy w garażu z zachowaniem wszelkich norm bezpieczeństwa :-)
Teraz, robiąc przegląd, a już zrobiłam trzeci, pokazałam papiery dostarczone wraz z butlą i wszystko było w porządku.
Ważne, żeby sprzedawca wraz z towarem przekazał nam ważną homolagację zbiornika.
Model auta i pojemność nie mają znaczenia. Ważna jest pojemność butli i jej lokalizacja. Żeby nie kupić "do bagażnika", gdy można ją włożyć "w koło" :-)
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.