Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Homoseksualiści i księża ostoją małżeństwa?
~Anastasjaa niezalogowany
8 lutego 2013r. o 7:28
Ciekawe kiedy w tej polsce będzie można wziąść ślub z tą samą płcią
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
8 lutego 2013r. o 7:37
~Anastasjaa napisał(a): Ciekawe kiedy w tej polsce będzie można wziąść ślub z tą samą płcią

kiedy zboczeńcy z Ruchu Palikota osiągną większość. Należy spodziewać się z ich strony konsenkwencji czyli, że pewnie pociągną za saoba inne dyskryminowane grupy "normalnych" ludzi - zoofili, kazirodców, koprofili, swingersów (no właśnie dlaczego swingersi nie mogą tworzyć np 4-osobowych związków parnerskich?)...
Palikot jak będzie rządził to wszystko nie normalne stanie się normalne.
~ niezalogowany
8 lutego 2013r. o 7:37
~ napisał(a): Dlaczego jesteśmy narodem rządzącym prawami drugiego człowieka? Co mnie obchodzi czy sąsiad śpi z sąsiadką czy z sąsiadem? Chce niech śpi. Niech jeden czy drugi odpowiada za siebie nawzajem jak tego chcą. Czy głupawe "słówka" przysięgi przed jakimś urzędnikiem czy księdzem mają aż taki wpływ na nasze życie? Nie wydaje mi się. Dajmy innym decydować w końcu za siebie. Czy zawsze trzeba wleżć z buciorami w czyjeś życie? Czy to Pan z Pania, czy dwie Panie czy dwóch Panów...Wiecie co? Słysząc ostatnio o wielu tragediach dzieci jakie miały miejsca w wielu niby normalnych rodzinach - zastanawiam się czy w takiej wg.niektórych "nienormalnej" rodzinie porzucane, poniewierane dzieci by nie miały lepszego życia. ..Autentycznie ... wrogość i nienawiść szczególnie ludzi wierzących ąż razi w oczy, a powinni czcić bliżniego bez względu na to kim jest. Wstyd....

"czcić bliźniego"? ty właśnie czcisz? człowieku przecież ty nie wiesz o czym piszesz! ogarnij się! majaczysz, jak menel! wstyd!
~ niezalogowany
8 lutego 2013r. o 7:39
~lutek napisał(a): Małżeństwo jest jak papier toaletowy, długie, pokręcone i do dupy.

Powiedz to gejom i lesbijkom, może im się odechce tego papieru toaletowego, i wreszcie będzie z tym spokój :P
~ niezalogowany
8 lutego 2013r. o 8:08
najpierw proponuje związki partnerskie dla swingersów. No i żeby mogli adoptować dzieci. Mieć na raz dwie matki i dwóch ojców to dopiero coś. Panie Moszczyński ! czy możemy liczyć w tej sprawie na Palikota.

ps. Kiedy Kaczyński powiedział kiedyś, że Ruch Palikota to spełnienie marzeń Adolfa Hitlera - pomyślałem, że to trochę było przegięcie. Teraz jednak twierdzę, że Janusz Palikot znacznie przerósł jego marzenia.
2951
#Anonim2951 nieaktywny
8 lutego 2013r. o 10:23
Mam tylko jedno pytanie : )

Kto wybrał "tą ( tę ) Panią ( Panię)" do europarlamentu ? : )

PS.
Bolec.Info,
jeżeli to jest FELIETON, to ja jestem CIOTKA - KLOTKA : )
Nawet J.B. potrafi napisać " JA" w swoich "felietonach" : )
~mir.ko niezalogowany
8 lutego 2013r. o 10:26
ludzie sie zmieniają w zależności od koperty
~Bolecnauta niezalogowany
8 lutego 2013r. o 10:43
Oooo! Już Hegemon chwali J.Bolesławieckiego! Co się dzieje?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza