wojtas190692 napisał(a): omo napisał(a): O rasowości psa decyduje rodowód, a nie słowa pani weterynarz.
A jaki miałeś cel powołując na świat szczeniaki wbrew ustawie o handlu psami nierasowymi?
Z tego co sie dowiedziałem to suczka powinna mieć co najmniej raz małe aby nie zgłupiała a jak już je odchowa to oddam ją do sterylizacji Dopisane 09.02.2013r. o godz. 21:18:
Czyli bardzo źle się dowiedziałeś - ten nieszczęsny mit jest wciąż przekazywany a przecież już dawno został obalony. SUCZKA NIE MUSI MIEĆ MŁODYCH PRZYNAJMNIEJ RAZ W ŻYCIU.
I jeszcze raz: co zrobisz, jak nie uda Ci się znaleźć domków dla wszystkich? Co zrobisz, jak sie dowiesz, że kilka z nich wylądowało na łańcuchu?
Dopisane 10.02.2013r. o godz. 08:58:
Paulina napisał(a): omo napisał(a): O rasowości psa decyduje rodowód, a nie słowa pani weterynarz.
A jaki miałeś cel powołując na świat szczeniaki wbrew ustawie o handlu psami nierasowymi?
Myślisz, że łatwo jest upilnować? Nie zawsze się to uda. Zwłaszcza na moim przykładzie- ja mam parkę, suczkę i pieska... :)
Bardzo łatwo jest upilnować: są m.in.tabletki.
Dopisane 10.02.2013r. o godz. 09:02:
Margot2000 napisał(a): omo stało się suczka ma szczenięta.......trzeba poszukać dla nich dobrego domu......a ty zawsze czepiasz się i pytasz dlaczego......ja niedługo też planuję powołać do życia kilka istot kudłatych z pełną świadomością i odpowiedzialnością....
Mam nadzieję, że nie następne kundelki :D