Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

oddam labladorki

6894
#omo nieaktywny
10 lutego 2013r. o 9:02
wojtas190692 napisał(a):
omo napisał(a): O rasowości psa decyduje rodowód, a nie słowa pani weterynarz.
A jaki miałeś cel powołując na świat szczeniaki wbrew ustawie o handlu psami nierasowymi?

Z tego co sie dowiedziałem to suczka powinna mieć co najmniej raz małe aby nie zgłupiała a jak już je odchowa to oddam ją do sterylizacji Dopisane 09.02.2013r. o godz. 21:18:

Czyli bardzo źle się dowiedziałeś - ten nieszczęsny mit jest wciąż przekazywany a przecież już dawno został obalony. SUCZKA NIE MUSI MIEĆ MŁODYCH PRZYNAJMNIEJ RAZ W ŻYCIU.

I jeszcze raz: co zrobisz, jak nie uda Ci się znaleźć domków dla wszystkich? Co zrobisz, jak sie dowiesz, że kilka z nich wylądowało na łańcuchu?

Dopisane 10.02.2013r. o godz. 08:58:

Paulina napisał(a):
omo napisał(a): O rasowości psa decyduje rodowód, a nie słowa pani weterynarz.
A jaki miałeś cel powołując na świat szczeniaki wbrew ustawie o handlu psami nierasowymi?

Myślisz, że łatwo jest upilnować? Nie zawsze się to uda. Zwłaszcza na moim przykładzie- ja mam parkę, suczkę i pieska... :)

Bardzo łatwo jest upilnować: są m.in.tabletki.

Dopisane 10.02.2013r. o godz. 09:02:

Margot2000 napisał(a): omo stało się suczka ma szczenięta.......trzeba poszukać dla nich dobrego domu......a ty zawsze czepiasz się i pytasz dlaczego......ja niedługo też planuję powołać do życia kilka istot kudłatych z pełną świadomością i odpowiedzialnością....

Mam nadzieję, że nie następne kundelki :D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
1136
#Paulina nieaktywny
10 lutego 2013r. o 11:07
Omo, progestageny, czyli tabletki które polecasz, zwiększają ryzyko wystąpienia u suni guza sutka. Tak więc dziękuję za takie rady.
6894
#omo nieaktywny
10 lutego 2013r. o 11:55
Owszem, ale rodzenie szczeniaków zwiększa ryzyko m.in. ropomacicza. Ja wzięłam odpowiedzialność za jednego psa. I tak ma zostać.
8096
#basta nieaktywny
10 lutego 2013r. o 17:25
Paulina napisał(a): Omo, progestageny, czyli tabletki które polecasz, zwiększają ryzyko wystąpienia u suni guza sutka. Tak więc dziękuję za takie rady.

Prawda !Zdaniem weta Marty Surdyki nawet jeden zastrzyk ,czy tabletka ,może spowodować powikłania .A nie rzadko również ropomacicze :(.
1136
#Paulina nieaktywny
10 lutego 2013r. o 19:15
omo napisał(a): Owszem, ale rodzenie szczeniaków zwiększa ryzyko m.in. ropomacicza. Ja wzięłam odpowiedzialność za jednego psa. I tak ma zostać.

Matka natura po to stworzyła tę płeć, aby wydawała na świat potomstwo. Więc nie widzę powodu, żeby temu zapobiegać.
6894
#omo nieaktywny
11 lutego 2013r. o 7:34
To zajrzyj do schronisk, przechowalni i z tyłu na giełdy.
4463
#paula87 nieaktywny
17 lutego 2013r. o 15:26
omo...urodzily sie gosciu oddaje to po cholere sie udzielasz jak nie chcesz pieska....bolesławiec pełen pajaców...PSIARYYYY bolesławieckie hahahahhaha !! !!
9869
#arli nieaktywny
17 lutego 2013r. o 21:19
zgadzam się z wypowiedzią wyżej, po co to bezsensowne gadanie, pieski są i trzeba szukać dla nich domku, a że niedługo będzie wiosna na pewno ni będzie problemu.pozdrawiam właściciela.

Dopisane 17.02.2013r. o godz. 21:19:

a omo pisze te wredne komentarze tylko i wyłącznie z zazdrości i z zawiści ludzkie :P :P :P
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza