Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Gdzie się bawiliście na ostatkach

~... niezalogowany
12 lutego 2013r. o 10:36
Z tego co tu czytam to CHYBA zespół ,który grał w piątek w Piramidzie w sobote grał w Raciborowicach .Totalna masakra nigdy się na zabawie tak nie wynudziłam,nie szło przy tym się bawić.Zero rytmu.Um papa Um papa na jedno kopyto.A jak już coś nowego zaśpiewali to albo słów nie znali albo pan na syntezatorze wszystko schrzanił.Porażka.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~pati niezalogowany
12 lutego 2013r. o 11:36
chyba nie jesteś dobrze poinformowany zespół który grał w piątek w piramidzie grał także w sobotę a nie w raciborowicach dlatego nie rozumię jak możesz się wypowiadać jak nie wiesz o jaki zespół chodzi ja także tam byłam i świetnie się bawiłam zespół był świetny umiał wszystkich zabawić i i nie widziałam pustej sali parkiet był pełny może jedzenie nie bardzo ale w sumie okej ;) ;)
~Anka niezalogowany
12 lutego 2013r. o 12:22
A ja bawiłam się w Lilipucie ,nie polecam :)
~ niezalogowany
12 lutego 2013r. o 12:30
~Anka napisał(a): A ja bawiłam się w Lilipucie ,nie polecam :)

A co za wysoka byłaś?
~Kasia niezalogowany
12 lutego 2013r. o 17:58
A ja bawiłam się w Europie i było super.
~ niezalogowany
12 lutego 2013r. o 18:45
Wczesniej pisałas ze w Piramidzie było super i broniłas zespolu z piramidy wiec jakt to własciwie z Toba jest
3043
#agrafka77 nieaktywny
12 lutego 2013r. o 18:46
Ja w Piramidzie,nie podobało mi się jedzenie okropne,orkiestra do bani i mało miejsca do tańczenia.

W życiu musi być dobrze i niedobrze.Bo jak jest tylko dobrze to niedobrze.
4106
#igrek nieaktywny
12 lutego 2013r. o 20:46
~Dorota napisał(a): (...) niech Pani wymieni jedea fajna nowosc co zespól gral (...)

Weekend, Gustawo Lima, Maleńczuk i jeszcze pewnie jak bym pomyślał ... :]
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMARaport BIK
REKLAMA BAU zaprasza