Z tego co tu czytam to CHYBA zespół ,który grał w piątek w Piramidzie w sobote grał w Raciborowicach .Totalna masakra nigdy się na zabawie tak nie wynudziłam,nie szło przy tym się bawić.Zero rytmu.Um papa Um papa na jedno kopyto.A jak już coś nowego zaśpiewali to albo słów nie znali albo pan na syntezatorze wszystko schrzanił.Porażka.
chyba nie jesteś dobrze poinformowany zespół który grał w piątek w piramidzie grał także w sobotę a nie w raciborowicach dlatego nie rozumię jak możesz się wypowiadać jak nie wiesz o jaki zespół chodzi ja także tam byłam i świetnie się bawiłam zespół był świetny umiał wszystkich zabawić i i nie widziałam pustej sali parkiet był pełny może jedzenie nie bardzo ale w sumie okej ;) ;)
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.