~ppkk napisał(a): Powiem Wam tak. Jestem kierownikiem jednego z marketów w Bolesławcu i jeżeli mięso jest do dzisiaj to zawsze uczulam ekspedientki aby na pytanie czemu przecena odpowiadały że data ważności jest do dzisiaj. A kupując i mrożąc mięso nie traci zbyt wiele i nie będzie śmierdzące. A za sprzedanie wędlin bądź mięsa które śmierdzi i klient zwróci i faktycznie śmierdzi ekspedientka płaci z własnej kieszeni dlatego się pilnują
jak śmierdzącą kiełbasę umyję dosłownie umyję w gorącej wodzie i płynie do mycia naczyń następnie zamrożę na 48 godz to po wyjęciu z chłodni pachnie i wygląda świeżo można sprzedawać ;( i jak myślisz odbiorco kupujący ile razy zeżarłeś/aś śmierdzącą kiełbasę ?? ja omijam markety oferujące mięso kiełbasy itp a w szczególności promocję,jak widzę ludzi w kolejkach bo promocja to mnie śmiech ogarnia biją się o padlinę przeterminowaną :P smacznego :)