Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

listy polecone

7180
#magik97 nieaktywny
14 lutego 2013r. o 14:57
Już któryś raz spotkałem się z tym, że listonoszowi nie chce się tyłka ruszyć do mieszkania tylko wrzuca awizo do skrzynki. Mimo iż ktoś jest zawsze w domu to nie chce mu się nawet zadzwonic na domofon. Co sądzicie o tym? Czy już nie muszą po domach nosić listów?Troche to dziwne dla mnie. Najlepiej zlikwidować poczte całkiem. Szkoda kasy.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~list niezalogowany
14 lutego 2013r. o 15:00
magik97 napisał(a): Już któryś raz spotkałem się z tym, że listonoszowi nie chce się tyłka ruszyć do mieszkania tylko wrzuca awizo do skrzynki. Mimo iż ktoś jest zawsze w domu to nie chce mu się nawet zadzwonic na domofon. Co sądzicie o tym? Czy już nie muszą po domach nosić listów?Troche to dziwne dla mnie. Najlepiej zlikwidować poczte całkiem. Szkoda kasy.

Weź kozaku ze sobą 50 listów poleconych plus normalną pocztę plus ulotki w torbę i przejdź się parę godzin po dzielnicy. Gdybyś wybrał opcję paczka- dowieźliby ci autem
7180
#magik97 nieaktywny
14 lutego 2013r. o 15:01
spoko nie ma problemu. moge od zaraz zacząć! jak mnie zatrudnisz bede wdzięczny
211
skorn
14 lutego 2013r. o 15:22
Skończy sie monopol poczty, to zaczna sie starać.

<i>
~pocztowy wyrzutek niezalogowany
14 lutego 2013r. o 17:23
ja nie wrzucam do skrzynek bo mi się nie chce i już !!!!!! nie marudzić darmozjady, i tak dobrze ze wrzuce do skrzynki i w ogole cicho sza !!!
~ niezalogowany
14 lutego 2013r. o 19:51
skorn napisał(a): Skończy sie monopol poczty, to zaczna sie starać.

Tak samo było z Telekomunikacją Polską i siecią Społem, skończył się monopol a dziadostwo jest dalej , rozmowy najdroższe w UE a żarcie chemiczne z pyskatymi ekspedientkami. O kurierach pocztowych już się nie będę wypowiadał, jak nie zapłacisz "za pobraniem" to możesz sobie na nich czekać do us ra nej śmierci
3145
#hemi nieaktywny
14 lutego 2013r. o 20:54
~list napisał(a):
magik97 napisał(a): Już któryś raz spotkałem się z tym, że listonoszowi nie chce się tyłka ruszyć do mieszkania tylko wrzuca awizo do skrzynki. Mimo iż ktoś jest zawsze w domu to nie chce mu się nawet zadzwonic na domofon. Co sądzicie o tym? Czy już nie muszą po domach nosić listów?Troche to dziwne dla mnie. Najlepiej zlikwidować poczte całkiem. Szkoda kasy.

Weź kozaku ze sobą 50 listów poleconych plus normalną pocztę plus ulotki w torbę i przejdź się parę godzin po dzielnicy. Gdybyś wybrał opcję paczka- dowieźliby ci autem

to jest chyba ich zakichany obowiązek,nie?
Po prostu taka praca!!
awizo się zostawia wtedy kiedy ktos nie może odebrac przesyłki,a nie dlatego,że nie chce sie dzwonić ,aby nie okazało sie ,że trzeba się przejśc na to 2 czy 3 piętro :| :|

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
~pracownik poczty niezalogowany
14 lutego 2013r. o 20:57

co się nie chce bo się nie chce jak mi płacą tak ja pracuję wolę wrzucic awizo niż dybac na 4 te piętro z poleconym dymajta się wszyscy od listonosza chodz popracuj w moim zawodzie to wtedy pogadamy
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza