Ktoś wie, gdzie można naprawić obuwie - wymienić zamek w kozakach?
Byłem u jednego szewca (na Polnej), to powiedział, że on nie wymienia zamków w obuwiu.
Ktoś wie?
Dzięki za pomoc :)
Dzięki za pomoc, już zaniosłem buty do wskazanego przez Was szewca.
A co do durnych wypowiedzi, to czego się tu wtrącasz p.a.c.a.n.i.e.
Jak nie masz nic sensownego do powiedzenia to po co się w ogóle odzywasz! Sam jesteś nieporadny! Widzisz jakiś problem, w tym że zadałem takie pytanie? Skoro byłem u jednego szewca, a ten tego nie robi, to nie wiem, czy inni także, czy może któryś wykonuje taką usługę! A jeśli ktoś z internautów już z niej korzystał, to mi pomoże. Jaki tu widzisz problem z nieporadnością?! Ty preferujesz chodzenie p mieście po wszystkich szewcach i dowiadywanie się, a ja pytam na forum!
Tak więc - na drzewo!
silver76 - czy ty jesteś inny niż wszyscy ??? Ile jest szewców w naszym mieście 50- 100- 200. Wszyscy się znają, wystarczy zapytać. WŁĄCZ MÓZG !!! Bezradność i głupota niektórych ludzi mnie przeraża.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.