Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Miasto sprzeda Zakład Rehabilitacji?
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
25 lutego 2013r. o 16:44
Oczywiście :) Na poziomie kwantowym ... , nie monetarnym , jest tylko Duch , który tworzy. Jest podstawą , tak jak mamona jest podstawą tej upadającej cywilizacji . Czas się obudzić Drodzy Państwo :) Zacznijmy od JOW i własnego podwórka. :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
3688
#Pynchoon nieaktywny
25 lutego 2013r. o 17:23
Pannazdzieckiem napisał(a):
Maniek , obudź się :). Węgrzy właśnie organizują państwowe banki , aby rozruszać gospodarkę , i żyje im się lepiej z dnia na dzień. Prywatyzacja nie jest panaceum na wszelkie dolegliwości. Ta neoliberalna doktryna przyniosła społeczeństwu więcej szkody , jak pożytku. Może wreszcie pomyślimy o naszym Mieście , jako naszej wspólnej własności i dbajmy o nią ... mądrymi decyzjami , nie ślepą wiarą , bo tak w książce pisze. Na mnie czas , miłego Wam życzę :)

Panna, nie uważam, jak emem, że należy wszystko prywatyzować jak leci, pytanie jednak po co miastu tego typu jednostka i czy faktycznie lepiej się jej nie pozbyć? Nie widzę żadnego celu w utrzymywaniu jej jako jednostki komunalnej, ponieważ i tak nabywcą jej świadczeń (zapewne w olbrzymim procencie) jest NFZ. Co według Ciebie miasto lub jego mieszkańcy zyskają na pozostawieniu jej w ramach gospodarki komunalnej?
4335
25 lutego 2013r. o 17:30
Pynchoon napisał(a): ...

NFZ już niedługo przejdzie do historii , budynek zostanie . Wciąż nie odpowiedziałeś mi na pytanie , dlaczego Jaśkowski ryzykuje ? Ogarnij się chłopie :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
3688
#Pynchoon nieaktywny
25 lutego 2013r. o 17:50
Pannazdzieckiem napisał(a): NFZ już niedługo przejdzie do historii , budynek zostanie . Wciąż nie odpowiedziałeś mi na pytanie , dlaczego Jaśkowski ryzykuje ? Ogarnij się chłopie :)

NFZ to tylko nazwa, opiekę medyczną finansuje i tak budżet państwa. Na szczęście na razie państwo jest najpewniejszym dłużnikiem, ale jeśli jednak by się okazało, że nie jest w stanie finansować leczenia, to na 100% nie zrobi tego miasto. Wtedy na pewno pusty budynek nie będzie potrzebny. Zatem nie widzę żadnych przeciwwskazań dla sprzedaży.

Odpowiedziałem na Twoje pytanie, czytaj moje posty :-) Ale powtórzę, nie uznaję istnienia grupy A, czy B, zatem niczym nie ryzykuje (chyba że opinią o sobie samym przez bliżej ale co do zasady nikt inteligentny opinią jakiś bliżej nieokreślonych gremiów się nie przejmuje).
4335
25 lutego 2013r. o 18:57
Pynchoon napisał(a): ... nie uznaję istnienia grupy A, czy B,

O to mi właśnie chodzi , Państwo , to my. Nie wydzierajmy sobie kasy nawzajem. Kasa jest tylko symbolem władzy. :) Pynchoon , wiesz , że Cię lubię :) Wiesz przecież , że s... ństwo trzeba tępić . Jesteś wszak Wędrowcem , to zobowiązuje , nawiedzony facetzdzieckiem Ci to mówi :) Obowiązki rodzicielskie , wybaczcie , muszę lecieć :)

~QWERTY niezalogowany
25 lutego 2013r. o 20:13
Nie wiedziałem że życie potoczyło się tak szybko, jakis czas temu przy okazji rozwiązywania Działu rehabilitacji na Jeleniogórskiej na sesji rady powiatu pani przewodniczaca Janina P.B ze łzami w oczach krzyczała, że ośrodek musi przetrwać ,że go nie wolno likwidowac, że ona zrobi wszystko dla biednych dzieci doświadczonych przez los.I zrobiła.. Po remoncie ośrodka za nasze (podatników)pieniadze ,przy wsparciu UE ,pisałem że tylko patrzec jak pani radna (teraz miasta) ze łzami w oczach będzie nas czarowac ,że skoro to ma pójść nie wiadomo do kogo , to ona nie chce ,ale musi . Pytanie : Kiedy los tak strasznie doświadczył panią D, bo teraz wszyscy wiemy że napewno nie chodziło o dzieci i młodzież niepełnosprawną ,która wcześniej korzystała z usług prawdziwych fachowców z dyplomami.
~rehabilitant niezalogowany
25 lutego 2013r. o 21:08
LUDZIE TO SKANDAL!!!!

NIEDAWNO WOJEWODA DAŁ NA WINDĘ NA PARKOWEJ 150 TYS A TERAZ CO RODZINNY KLAN - BO KTÓZ INNY KUPI NIBY OD TAK !!!! CI KTÓRZY WYKONUJĄ SZARĄ ROBOTĘ OD 7 DO 16
AHA SZEF TO TEZ PRACOWNIK A JEDNOCZEŚNIE MAMUSI WYKONAWCA PLANU 10 LETNIEGO!!!!
WSTYD MI ZA WŁADZE SZKODA ŻE SIE TAK MODLĄ!!! DŁUGO BĘDĄ NAMI MANIPULOWAĆ!!!!
TO FOLWARK NA KTÓRY SIE NIESTETY GODZIMY !!!!!MAM NADZIEJĘ ZE IM SIĘ NIE POWIEDZIE TEGO ZYCZĘ HEJ!!!!
~FIX niezalogowany
25 lutego 2013r. o 21:47
Ten wynik działalności zaplanowany?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo