Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Miasto sprzeda Zakład Rehabilitacji?
~Księgowy niezalogowany
25 lutego 2013r. o 21:57
~FIX napisał(a): Ten wynik działalności zaplanowany?

Takie operacje (przejęcia za bezcen) przygotowuje się latami :)

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
25 lutego 2013r. o 22:19
Kto jest vice Przewodniczącą Rady,która podejmie tę decyzję i kto jest Prezesem spółki ,który te decyzje przyjmie? TVN/Polsat/P.....
~Goniu niezalogowany
25 lutego 2013r. o 22:56
Na tym forum pisałem napisałem zbyt dużo bo dużo o tym wiem proponuje PP Romanowi o zmianę kierownika czy prezesa tej placówki nie wie czy to będzie możliwe zatrudnić nowego szefa tej placówki i okaże się czy będą większe przychody . Jak przychody będą większe niż teraz o przynajmie10 razy to ośrodek nie zostanie sprzedany jeżeli nie to ja pokryje dla urzędu miasta straty
~ niezalogowany
25 lutego 2013r. o 23:01
To jeszcze w tym kraju jest co sprzedać?
~ niezalogowany
25 lutego 2013r. o 23:10
Prędzej przejąć za bezcen.
~Kto pyta nie błądzi............ niezalogowany
25 lutego 2013r. o 23:16
@Goniu, lubię ludzi konkretnych i teraz mam małe problemy, a do końca lutego potrzebuje pomocy, pomożesz? Podaj jakiś namiar do kontaktu.
3688
#Pynchoon nieaktywny
25 lutego 2013r. o 23:32
Pannazdzieckiem napisał(a):
O to mi właśnie chodzi , Państwo , to my. Nie wydzierajmy sobie kasy nawzajem. Kasa jest tylko symbolem władzy. :) Pynchoon , wiesz , że Cię lubię :) Wiesz przecież , że s... ństwo trzeba tępić . Jesteś wszak Wędrowcem , to zobowiązuje , nawiedzony facetzdzieckiem Ci to mówi :) Obowiązki rodzicielskie , wybaczcie , muszę lecieć :)

Panna, pamiętasz agenta Smitha z Matrix, gdy mówił, że na początku Matrix był stworzony jako świat idealny, okazało się jednak, że my ludzie nie potrafimy w nim żyć i musieli stworzyć coś, co jest odpowiednikiem naszego świata. Jest w tym coś prawdy. Niezależnie od tego jak patrzymy na świat, marzymy o świecie idealnym, co jest niestety niemożliwe. Jeśli jesteś chrześcijaninem masz prościej, ludzi wygnano z miejsca doskonałego ale mamy szanse tam wrócić po śmierci, inne religie tłumaczą to sobie w inny sposób.

A teoria ewolucji pokazuje, iż jednym z powodów naszego rozwoju, powiększenia się mózgu, było kłamstwo. O ile bowiem prawda nie wymaga specjalnej pracy mózgu, o tyle oszustwo angażuje go na bardzo wysokim poziomie, również abstrakcji wymagając wytworzenia olbrzymiej ilości wariantów. Niestety to s...syństwo stworzyło świat w którym żyjemy, spójrz choć na naszą historię, której "liberałowie" lubią unikać, zwycięzca wojny, zdradzony przez sojuszników, został skazany na los gorszy niż pokonani. I jakie to ma skutki dziś dla zdrajców, żadne, historię piszą bowiem zwycięzcy.

A po tym przydługim początku, cieszę Panna, że są ciągle ludzie, którzy wierzą, że można stworzyć coś idealnego, wiem jednak że prawda o nas, jako gatunku, na to nie pozwoli. My po prostu nie potrafimy żyć w świecie idealnym, każda rewolucja, która miała go stworzyć, w końcowym rozrachunku topiła społeczeństwa we krwi (wg. jednych to oczyszcza). Ale walcz, może Tobie się uda, czego z serca życzę :-)
~PRACODAWCA niezalogowany
26 lutego 2013r. o 1:25
Zakład Rehabilitacji kupują ... pracownicy. zatem " za bezcen" akurat w tym wypadku się opłaca.
Poza tym za bezcen to sprzedano plac pod "galerię". Miasto sprzedało 2 panom za 4 mln, a oni innym panom za 16 mln.
2 panów zyskało 12 mln, których nie zyskało miasto.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza