Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Oleńka na Starówce otwarta
~widz niezalogowany
8 marca 2013r. o 10:35
~xxx napisał(a): Trzeba bylo sie uczyc,bylibyscie urzedasami.



Uczyliśmy się i co z tego ???? ... Większość z nas stoi na kasie w marketach !!!Nie wszyscy mają przyjaciół na stanowiskach i koneksje w urzędach.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Kolega kolegi z Sobieszowa niezalogowany
8 marca 2013r. o 10:46
Praca w urzędzie uwstecznia.Mój kumpel-urzędnik twierdzi,że urzędasa trzeba wymieniać max. po 8 latach pracy.Taką ma teorię,czy słuszną? Nie wiem.Pozdrawiam kumpla ;)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4940
#rock4 nieaktywny
8 marca 2013r. o 11:19
Super, że znów będzie restauracja w tym miejscu. Im więcej takich lokali (chodzi mi o lokale gastronomiczne) tym większy wybór dla klienta i lepsza jakość obsługi no i konkurencyjne ceny! A sam rynek zacznie tętnić życiem - nawet po godz. 19!

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~gjhkghkj niezalogowany
8 marca 2013r. o 12:11
Jak ktoś chce tanio, to BAR POPULARNY jest pięćdziesiąt metrów wyżej. Zapach i cena adekwatna do klienta. Ot i bolesławiecka mentalność, nawet jakby było za darmo, to też by jęczeli...:(
Mam nadzieję, że właściciele tego nie czytają.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~dfghdfg niezalogowany
8 marca 2013r. o 12:15
A to dla amatorów taniej jatki;)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
8 marca 2013r. o 13:45
"Wszyscy goście, którzy przybyli na uroczystość otwarcia nowej restauracji, są przekonani o sukcesie biznesowym właścicieli."

Tak samo byli przekonani o sukcesie biznesowym jak budowali basen.
Matematyka jest prosta, niestety nie dla plebsu.
Restauracja się otworzyła bo obniżono czynsz na lokal. Kogo była to wina że wcześniejsze restauracje szły z torbami? Oczywiście tych urzędasów co teraz byli na wyżerce a wcześniej dawali ceny zaporowe.
Właścicielka dobrze kombinuje i dobrze wie że sukces jej restauracji zależy bardziej od urzędasa niż od klienta, bo to bardziej urzędas może ją uwalić niż okresowy brak klientów.
Sami widzicie jak urzędasy się potrafią żreć o stołki. Nie chcielibyście być panami życia i śmierci w mieścinie? Oni chcą i się o to pozabijają.
Darmowe wyżerki, dostęp do kasy której zwykły nauczyciel w życiu by nie zobaczył na oczy a tu ma taką możliwość.
To urzędasy stworzyły tą patologię z pustym Rynkiem i bankami i aby tą patologię ujarzmić to się robi im darmową wyżerkę.
Właściciela restauracji trzeba rozgrzeszyć bo każdy chce przeżyć.
Hienom lepiej coś rzucić aby cię nie poszarpały.
Urzędas durny jak but z lewej nogi i trzeba się trzymać od niego z daleka lub go przebłagać.
Moim zdaniem restauracja nie utrzyma się bo bolesławianie nie mają nawyku chodzenia regularnie do restauracji. Jeżeli sieciówka z tanim jedzeniem nie chce robić interesów w tym mieście a może sobie pozwolić na stratę to i średnio ekskluzywna restauracja nie przetrwa.
Ta restauracja będzie się raczej utrzymywała ze względu na koneksje ,które sobie stworzy lub nie.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~xxx niezalogowany
8 marca 2013r. o 13:52
Ale dowalilas!!!
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
8 marca 2013r. o 13:56
~ napisał(a): "Wszyscy goście, którzy przybyli na uroczystość otwarcia nowej restauracji, są przekonani o sukcesie biznesowym właścicieli."

Tak samo byli przekonani o sukcesie biznesowym jak budowali basen.
Matematyka jest prosta, niestety nie dla plebsu.
Restauracja się otworzyła bo obniżono czynsz na lokal. Kogo była to wina że wcześniejsze restauracje szły z torbami? Oczywiście tych urzędasów co teraz byli na wyżerce a wcześniej dawali ceny zaporowe.
Właścicielka dobrze kombinuje i dobrze wie że sukces jej restauracji zależy bardziej od urzędasa niż od klienta, bo to bardziej urzędas może ją uwalić niż okresowy brak klientów.
Sami widzicie jak urzędasy się potrafią żreć o stołki. Nie chcielibyście być panami życia i śmierci w mieścinie? Oni chcą i się o to pozabijają.
Darmowe wyżerki, dostęp do kasy której zwykły nauczyciel w życiu by nie zobaczył na oczy a tu ma taką możliwość.
To urzędasy stworzyły tą patologię z pustym Rynkiem i bankami i aby tą patologię ujarzmić to się robi im darmową wyżerkę.
Właściciela restauracji trzeba rozgrzeszyć bo każdy chce przeżyć.
Hienom lepiej coś rzucić aby cię nie poszarpały.
Urzędas durny jak but z lewej nogi i trzeba się trzymać od niego z daleka lub go przebłagać.
Moim zdaniem restauracja nie utrzyma się bo bolesławianie nie mają nawyku chodzenia regularnie do restauracji. Jeżeli sieciówka z tanim jedzeniem nie chce robić interesów w tym mieście a może sobie pozwolić na stratę to i średnio ekskluzywna restauracja nie przetrwa.
Ta restauracja będzie się raczej utrzymywała ze względu na koneksje ,które sobie stworzy lub nie.



swieta racja. niestety uwazam ze twoj post albo usuna albo zmoderuja jak obydwa moje....:(
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.