Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Habemus Papam!
5183
magnum44
14 marca 2013r. o 22:38
~ napisał(a): Ty raczej nie licz , że zostaniesz Papieżem, mimo wielu cech wspólnych!! :P

Nie chciał(a)bym!
Hi hi hi:P
To zajęcie dla Mężczyzn!
Mam swoje inne superanckie kółka zainteresowań!
I... jest mi z tym dobrze:)

Niczego w życiu nie należy się bać, należy to tylko zrozumieć. M.S.C.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~zacofany moher niezalogowany
14 marca 2013r. o 23:26
falco napisał(a):
nie wierzę też że ,,woda święcona,, może wygnać diabła...

Ja też.
2900
#falco nieaktywny
15 marca 2013r. o 8:35
no widzisz jak nie jest trudno w coś ,,nie wierzyć,,

papieżowi ...wszystkiego dobrego :)

"bierz życie z każdym oddechem..."
~ niezalogowany
15 marca 2013r. o 8:36
~zacofany moher napisał(a):
falco napisał(a): kiedy Panna podpiera się prawdziwymi faktami to jego argumentacja potrafi i do mnie przemówić... :)
chociaż jestem sceptykiem i ,,jak nie dotknę, to nie wierzę,,

dlatego wiem że UFO nie istnieje... :D

Oj, Falco, coś z logiką na bakier.
Po pierwsze, skoro to są fakty, to są prawdziwe. Nie trzeba dookreślać "prawdziwe fakty".
Po drugie, gdy dotkniesz, to nie musisz wierzyć. Wtedy już wiesz. Tomasz dotknął ran Jezusa i nie musiał już wierzyć - on wiedział. My jesteśmy w lepszej sytuacji - możemy wierzyć.
Po trzecie - w jaki sposób przekonałeś się o nieistnieniu czegokolwiek? Czy można dotknąć nieistnienia UFO?

Rzeczywistość jest taka, że wierzysz - ale nie chcesz przyznać, że to wiara. Na przykład wierzysz w to, że katolik kogoś nienawidzi, choć nigdy tej nienawiści nie zaznałeś.

A co by zaszkodziło wierzyć i wiedzieć,ja tam wolę wiedzieć.Zgadzam się ,ze nie można mówić-"nie wierzę bo wiem ,że ...np nie istnieje ufo,jezeli nie możemy tego udowodnić.Ja tez np nie wierzę ,że kupiona za pieniadze msza odprawiona w czyjejś intencji może pomóc,z czystej życzliwości możliwe ,ze tak ale za kasę to nie.
9984
#gover nieaktywny
15 marca 2013r. o 18:10
Mozna wierzyc, ze sie wierzy?
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
15 marca 2013r. o 18:29
gover napisał(a): Mozna wierzyc, ze sie wierzy?

Można , wielu tak robi . Już w Armeni ? :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
9984
#gover nieaktywny
15 marca 2013r. o 18:59
Wiara w milosc pobudza do milosci?
~abonentka niezalogowany
15 marca 2013r. o 21:44
gover napisał(a): Mozna wierzyc, ze sie wierzy?

Ja tam wierzę, że nie wierzę :P
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMARaport BIK