Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Obecny ustrój, a Komuna

5134
#TOjsienka nieaktywny
16 marca 2013r. o 16:47
Coś w tym jest.Przeskakując z tematu na temat wszystko sprowadza sie do jednego POLYTYKI i tylko partyjne potyczki.Może faktycznie szykują jakiś przewrocik.

Wiem wiem za chwile ktoś znów napisze że mam do powiedzenia coś na każdy temat ale akurat polityka to takie coś co mnie interere najmniej tylko zobaczyłam kolegę od rozpierduchy :|

Moja chata skraju-ja nyczoho ne znaju
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2900
#falco nieaktywny
16 marca 2013r. o 17:01
:D

"bierz życie z każdym oddechem..."
10557
#Preczzkomuna nieaktywny
16 marca 2013r. o 18:13
Pannazdzieckiem napisał(a): Nie podoba mi się jednak hura neokapitalizm z tą prywatyzacją za bezcen.

Masz rację. Trzeba dobrze to opchnąć ;D
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
17 marca 2013r. o 19:19
falco napisał(a): ...chyba że szykujecie przewrót albo jakiś inny zamach i się ,,nakręcacie,,
wtedy i ja się dołączę... ;)

Do planowania to nam jeszcze daleko , na razie jedynie buntujemy , a wychodzi mi na to , że mamy już Kilku zwolenników :)
Kapitalizm , co raz trudniej opchnąć :D

Dobrej nocy Wam życzę

Dopisane 17.03.2013r. o godz. 19:19:

~:) napisał(a): :] No to jeszcze Ci dodam gdybyś wolał słuchać ...

Jeszcze raz dziękuję Kolego 82.177 :) Miło byłoby , gdybyś poszedł w ślady Kolegi Preczzkomuną :)

Ostatnie piętnaście minut zamieszczonego przez Ciebie filmu , to ostra jazda bez trzymanki ... po głąbach , tuskobojach :)

Gorąco Wszystkim polecam :)
Miłego wieczoru Wam życzę :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~ niezalogowany
17 marca 2013r. o 19:28
[img=1363544885_bme2dvr.jpg]
4335
17 marca 2013r. o 20:04
Mam nadzieję , że chociaż jedna lub jeden z Was przeczyta ten list i zawstydzi się , pomyśli , i do jasnej cholery weźmie się do roboty, żeby w Naszym pięknym przecież kraju , żyło się lepiej nam Wszystkim .

Pomożecie Toważysze ? :)

Dopisane 17.03.2013r. o godz. 20:04:

~ napisał(a): ...

Dziękuję Koleżanko/ Kolego 93.4 . Nie bój się , przedstaw się :) Na pochybel Skornikowi :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~jam jest niezalogowany
17 marca 2013r. o 20:13
no jasne że wspomożemy.... ale ten tego, w czym właściwe?
4335
17 marca 2013r. o 21:12
~jam jest napisał(a): no jasne że wspomożemy.... ale ten tego, w czym właściwe?

W zwiklidowaniu kapitalizmu , który kapitalizmem , nie był , nie jest ... i raczej nie będzie, ... choć tęsknię za Prawdziwym wolnym rynkiem , podobnie , jak za socjalizmem. :)

Kig Size , dla każdego :)

Dopisane 17.03.2013r. o godz. 21:12:

Zlikwidować Pannęzdzieckiem :D

Zmoderowano 17.03.2013 godz.22:22 - powód: powielony post (sentinel)

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza