Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Protest na sesji
10114
#alter nieaktywny
21 marca 2013r. o 12:08
Szkoda, że po fakcie. Takie protesty trzeba nagłaśniać przed faktem. Będzie zdecydowanie więcej protestujących. W Bolesławcu dziury są takie same, jak w Nowogrodźcu, łączmy swoje siły!

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~piter niezalogowany
21 marca 2013r. o 12:23
niech ktoś spróbuje na lwówek się wybrać to jest dopiero tor przeszkód porażka 21 wiek
3244
#polak nieaktywny
21 marca 2013r. o 12:32
Relichowi coś się pokręciło. Zamiast załatwiać i współfinansować drogi rysuje transparenty. Nie tędy droga panie Burmistrzu!
~Janek niezalogowany
21 marca 2013r. o 12:48
Pan burmistrz nie chce wspolfiansowac drog, zamiast pracowac to podburza ludzi. Ciekawe czy jacys urzednicy z Nowogrodzca w czasie pracy tez tam byli.
Drogi po zimie w calej Polsce takie sa.
Pan burmistrz nie chce dolozyc do drog, Pna prezydent do szpitala i karetki i jest ok ;)
~ANDI niezalogowany
21 marca 2013r. o 13:49
Panie Burmistrzu nie można " mieć ciastko i zjeść ciastko" Panu pomyliło się coś !! Pan reprezentuje urząd (tu chyba widać zaściankowość ) !!!
Kosztem pieniędzy z innych zadań innych gmin pan "widzi tylko swoje"!!! doskonale wiedząc, że jest pan zobligowany do wielu działń w ramach struktury Powiatu (wszędzie i u wszystkich widać brak środków o czym Pan doskonale wie !! i Pan !!! podpuszcza tych biednych ludzi - na co Pan podpuszcza ?? )Każdy z nas jezdzi po kraju i wszędzie jest taki sam stan drug !! Jak Pan jest takim dobrym gospodarzem, to dlaczego nie poprawi Pan tych drug z własnych wypracowanych środków ( przecież ma Pan STREFĘ, a z niej zawsze coś wpadnie do gminy !!) Myślę, że kiedy" Pana Lud" zobaczy, że wykorzystuje go Pan do gierek to chyba z panem zrobią porządek !!
~Seba1607 niezalogowany
21 marca 2013r. o 14:45
~ANDI napisał(a): Panie Burmistrzu nie można " mieć ciastko i zjeść ciastko" Panu pomyliło się coś !! Pan reprezentuje urząd (tu chyba widać zaściankowość ) !!!
Kosztem pieniędzy z innych zadań innych gmin pan "widzi tylko swoje"!!! doskonale wiedząc, że jest pan zobligowany do wielu działń w ramach struktury Powiatu (wszędzie i u wszystkich widać brak środków o czym Pan doskonale wie !! i Pan !!! podpuszcza tych biednych ludzi - na co Pan podpuszcza ?? )Każdy z nas jezdzi po kraju i wszędzie jest taki sam stan drug !! Jak Pan jest takim dobrym gospodarzem, to dlaczego nie poprawi Pan tych drug z własnych wypracowanych środków ( przecież ma Pan STREFĘ, a z niej zawsze coś wpadnie do gminy !!) Myślę, że kiedy" Pana Lud" zobaczy, że wykorzystuje go Pan do gierek to chyba z panem zrobią porządek !!

ANDI po pierwsze DRÓG nie drug , a widzę osoby z Gościszowa i wiem że tamata droga to porażka tzn Gościszów - Ocice i z tego Co mi wiadomo to powiat zobligował się do zrobienia tej drogi, już w tamtym roku ,a droga tak jest zmasakrowana od ilu lat to nie wiem już sam i za każdym razem tylko są obiecanki nie ma co się dziwić tym ludziom jestem za protestem potrzeba mi się wydaje więcej takich zbiorowych manifestacji by coś się zaczeło robić w powiecie . A gmina Nowogrodziec wydaje mi się w kwestii dróg gminych to stan ich jest dobry , gorzej z drogami powiatowymi , itp .
~ANDI niezalogowany
21 marca 2013r. o 15:02
Do" seba 1607" przepraszam ! , słuszna racja!!! :-) ach te , nieszczęsne drogi !! dróg !!! drogami !!! Może i racja, że Burmistrz o swoje dba!! ale nie jest i nie żyje na samotnej wyspie !!! To jest dobro wspólne, a nie tylko "gra Zosię Samosię" !!! My jak zwykle tylko krytykujemy, a może zacznijmy robić coś razem i wspólnymi środkami !!! Aby wszystkim było lepiej !!
~Hlastawa niezalogowany
21 marca 2013r. o 15:09
Tego łysego z tą felgą to widziałem w skupie złomu w Gościszowie to chyba jakiś zbieracz złomu
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!