~ANDI napisał(a): Panie Burmistrzu nie można " mieć ciastko i zjeść ciastko" Panu pomyliło się coś !! Pan reprezentuje urząd (tu chyba widać zaściankowość ) !!!
Kosztem pieniędzy z innych zadań innych gmin pan "widzi tylko swoje"!!! doskonale wiedząc, że jest pan zobligowany do wielu działń w ramach struktury Powiatu (wszędzie i u wszystkich widać brak środków o czym Pan doskonale wie !! i Pan !!! podpuszcza tych biednych ludzi - na co Pan podpuszcza ?? )Każdy z nas jezdzi po kraju i wszędzie jest taki sam stan drug !! Jak Pan jest takim dobrym gospodarzem, to dlaczego nie poprawi Pan tych drug z własnych wypracowanych środków ( przecież ma Pan STREFĘ, a z niej zawsze coś wpadnie do gminy !!) Myślę, że kiedy" Pana Lud" zobaczy, że wykorzystuje go Pan do gierek to chyba z panem zrobią porządek !!
ANDI po pierwsze DRÓG nie drug , a widzę osoby z Gościszowa i wiem że tamata droga to porażka tzn Gościszów - Ocice i z tego Co mi wiadomo to powiat zobligował się do zrobienia tej drogi, już w tamtym roku ,a droga tak jest zmasakrowana od ilu lat to nie wiem już sam i za każdym razem tylko są obiecanki nie ma co się dziwić tym ludziom jestem za protestem potrzeba mi się wydaje więcej takich zbiorowych manifestacji by coś się zaczeło robić w powiecie . A gmina Nowogrodziec wydaje mi się w kwestii dróg gminych to stan ich jest dobry , gorzej z drogami powiatowymi , itp .