Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Wiejskiemu Ośrodkowi Zdrowia w Zebrzydowej grozi całkowite zamknięcie?
~tadeusz niezalogowany
15 września 2013r. o 21:48
Podobno burmistrz przekazał ośrodek dr Skorupskiemu ale czy to prawda to nie wiem. W końcu coś się zaczyna dziać z naszym ośrodkiem.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Q niezalogowany
15 września 2013r. o 21:57
Ośrodka nikt nie przekazał tylko Doktor Ciemięga był na urlopie i zastępował go Pan Skorupski po kilka godzin dziennie.W Gminie Nowogrodziec nie ma perspektyw dla lekarzy doktor z Wykrot wymówił pracę i muszą posiłkować się lekarzem z Osiecznicy.
~Józek niezalogowany
15 września 2013r. o 22:17
Jak oglądam " Na dobre i na złe" to nie wyobrażam sobie by takie wymuskane doktory mogły do nas przyjść pracować, to takiego syfu. Perspektyw chyba nie ma, fakt. Wszyscy burmistrze po kolei zawalili te ośrodki, głownie na wsi. Nikt tego nie kupi bo po co. Nowe trzeba budowac i to szybko.
~tadeusz niezalogowany
15 września 2013r. o 22:34
Dokładnie nie wiem co z tym przekazaniem ale podobno dr S ma być na stałe od stycznia i to nie chodzi o te zastępstwa. Pożyjemy zobaczymy. A kto utrzyma te nowe ośrodki? Na pewno nie NFZ i na pewno nie nasza Gmina.
~yyy niezalogowany
16 września 2013r. o 12:36
niedawno słyszałam z pewnych źródeł(od osoby pracującej w ZOZ N-C), że ośrodek nie jest remontowany w pełni, ponieważ ma być przeniesiony do budynku szkoły podstawowej w Zebrzydowej, ale czy to prawda, okaże się wkrótce. Burmistrz będzie mydlił oczy, bo wybory się zbliżają... ale nie sądzę iż trzecia kadencja dojdzie do skutku. potrzebujemy władzy, która wykorzystuje NASZE pięniądze w celu polepszenia życia w naszej gminie a nie budowaniu garnców gdy wisi nad nami widmo braku lekarzy i zamknieciu wiejskich ośrodkow zdrowia. Panie Relich, Panu już dziekujemy!!!!!!!!!!!!!!!
~ niezalogowany
16 września 2013r. o 12:45
Reliś to najlepszy BURMISTRZ POWIATU BOLESŁAWIECKIEGO !!
~Roberta kumpel niezalogowany
16 września 2013r. o 20:34
Fajna ironia nie dość że Relich to jedyny burmistrz w Powiecie to niby najlepszy a ja myślę że najgorszy bo gorszego nie ma.
~r niezalogowany
16 września 2013r. o 21:09
ośrodek syfu
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza
REKLAMA BAU zaprasza