Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Ratusz wyśmiewa posła na Sejm RP: biuro poselskie na 11 piętrze
~Obserwator niezalogowany
9 października 2013r. o 14:43
Bez lokalu można się obejść.
Ale zobacz sobie na domowe opłaty .Ci co mają lokale to wydumali.Zaplułeś się na Palikota a obok ktoś cie w rogi wali.
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~Pani A niezalogowany
9 października 2013r. o 14:59
Przecież tyle wolnych lokali gotowych do wynajęcia czeka choćby w rynku i okolicach. Ot wystarczy prywaciarzowi niewielki czynsz zapłacić. Nie lepiej tak ? A i na parterze by się znalazło ....
Ale zaraz ... przecież można bardziej wydoić "po pierwsze mieszkańców" ... Panie Przemysławie co innego Pan do tej pory pisałeś
5413
#Przemyslaw nieaktywny
9 października 2013r. o 15:41
Tak to prawda .Jest mnóstwo lokali na wolnym rynku .W tym w samym rynku.Wystarczy zapłacić jak to Pani nazwała " prywaciarzowi niewielki czynsz " około 3 tysiące miesięcznie i jest lokal.
Zatem jak napisałem wcześniej my rezygnujemy z propozycji władz miasta i w zamian dokładnie się przyjrzymy kto gdzie i za ile ma lokal przeznaczony do działalności politycznej lub innej .
Nie oczekujemy aby traktowano nas lepiej od innych.Jednak nie godzimy się aby nas poniżano i wyśmiewano.
Pismo do prezydenta o wskazanie lokalu złożył poseł Henryk Kmiecik .Ja jako asystent jedynie sprawę pilotowałem.Reszta jest wszystkim znana.Nie oczekiwaliśmy lokalu darmowego .Chcieliśmy użytkować go na takich samych warunkach jak inne partie .
Jak Pani uważa -- czy niedawno otworzony lokal SLD jest lokalem pozyskanym na wolnym rynku i wyremontowanym za prywatne pieniądze ?

Zmoderowano 09.10.2013 godz.21:00 - powód: błędy cytowania (moderator)

Szanuj innych i licz że w zamian uszanują Ciebie.
10897
#Anonim10897 nieaktywny
9 października 2013r. o 18:53
~Pani A napisał(a):
Ale zaraz ... przecież można bardziej wydoić "po pierwsze mieszkańców" ... Panie Przemysławie co innego Pan do tej pory pisałeś

Odpowiadając Pani A , Przemysław sprytnie ominął w/w zdanie. bardzo mądre zdanie. :> No tak , hasło cytowane przez Przemysława bardzo często w stylu "Po pierwsze mieszkańcy".... A jak inni doją "Po pierwsze mieszkańców" , to dlaczego jeszcze ktoś dodatkowo nie mógłby się do tego przyłozyć ??
A niech mają za swoje :P
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
9 października 2013r. o 21:54
:D Przemo , Ty krętaczu , nu , nu ,nu :D
A ... co mi tam ... Panie Prezydencie Dwuimienny , zechce Pan wreszcie udostępnić jakowyś lokal , na podobnych zasadach , co innym partiom.

Wiecie , czym jest partia ? Semantyka tego słowa pochodzi od grupy wspólnego interesu , oczywiście w oderwaniu od reszty społeczeństwa. Banda dba o swoje interesy , jak mafia , wspólne i indywidualne. Moim skromnym zdaniem , to zachowania iście zwierzęce.

Panie Prezydencie/ Burmistrzu , nie daj się Pan prosić , daj Pan Przemusiowi karierę polityczną zrobić. No nie bądź Pan świnia :D

Myślałem , że wytrzeźwiałeś Przemo, myliłem się ;(

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
5413
#Przemyslaw nieaktywny
10 października 2013r. o 16:31
Pannazdzieckiem napisał(a): :D Przemo , Ty krętaczu , nu , nu ,nu :D
A ... co mi tam ... Panie Prezydencie Dwuimienny , zechce Pan wreszcie udostępnić jakowyś lokal , na podobnych zasadach , co innym partiom.

Wiecie , czym jest partia ? Semantyka tego słowa pochodzi od grupy wspólnego interesu , oczywiście w oderwaniu od reszty społeczeństwa. Banda dba o swoje interesy , jak mafia , wspólne i indywidualne. Moim skromnym zdaniem , to zachowania iście zwierzęce.

Panie Prezydencie/ Burmistrzu , nie daj się Pan prosić , daj Pan Przemusiowi karierę polityczną zrobić. No nie bądź Pan świnia :D

Myślałem , że wytrzeźwiałeś Przemo, myliłem się ;(

Panie Piotrze - -czasem ręce opadają gdy Pana czytam.
Dlaczego ? -- mam pewność że Pan nie czyta tekstów które komentuje.
Napisałem wyraźnie -- o nic nie proszę .Rezygnuję z czegokolwiek od władz miasta.
Czy to jest mało jasne ? Panie Piotrze .

Szanuj innych i licz że w zamian uszanują Ciebie.
3004
#masi nieaktywny
10 października 2013r. o 16:44
Przemyslaw napisał(a):
Nie oczekujemy aby traktowano nas lepiej od innych.

Stąd też dostaliście taki lokal a nie inny i nie widzę sensu aby Pan płakał nad krzywdą, która przytrafiła się Panu.
Przemysław napisał(a):
Jednak nie godzimy się aby nas poniżano i wyśmiewano.

Jak na razie to tylko sami się poniżacie i wyśmiewacie.
PS Co tam słychać na sesjach rady miasta ?
Tyle było obietnic w pańskim wydaniu i co ? Wielkie nic.
Pozdrawia niepoprawny politycznie :)

<b>elektrykabudowlana.pl</b>
~Obywatelska Rada Miasta niezalogowany
10 października 2013r. o 22:51
Jesteś apolityczny .Neutralny światopoglądowo ? Chcesz aby w Bolesławcu żyło się lepiej ? Przystąp do Obywatelskiej Rady Miasta.
Rada dla mieszkańców jako organ kontrolny władzy samorządowej.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA BAU zaprasza