Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
O pieniądzach z Funduszu Kościelnego na mszy dla dzieci
9176
kc
9 czerwca 2013r. o 20:20
~kaj napisał(a): Wystarczy zobaczyć bale w których uczestniczy od razu mowie pseudo harytatywne, kilka zdjęc w internecie, wypowiedzi owieczek które chodzą wpisy na stronach ,srodowisko w którym się obraca ,komentowane wszystko publicznie więc czy to oznacza ze wszyscy oczerniają? opanuj się człowieku i poczytaj co tu na forum ludzie piszą no i pomodlę się o twoje zdrowie bo na ............

Podaj mi swoje imię i nazwisko, pokaż zdjęcie, ja popytam Twoich znajomych, jaki jesteś,prześledzę co robiłeś przez całe życie, osądzę Cię z dobrych i złych uczynków na forum i wtedy będziesz mógł powiedzieć, że wydałam na Twój temat obiektywną i sprawiedliwą opinię.

Za modlitwę dziękuję : ). Przyda się : ).
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~emma niezalogowany
9 czerwca 2013r. o 20:21
Kościół w Polsce to dobrze prosperujące - nieopodatkowane - przedsiębiorstwo, a wiara i wierni - w tym przypadku - to tylko doskonałe narzędzie do osiągnięcia celu;(
~ niezalogowany
9 czerwca 2013r. o 20:21
hehe, kiedyś w kościołach siedzieli ubecy i robili notatki. ich miejsce zajęli neoubecy. Prawda boli? Ma bolec!
10114
#alter nieaktywny
9 czerwca 2013r. o 20:22
~emma napisał(a): Kościół w Polsce to dobrze prosperujące - nieopodatkowane - przedsiębiorstwo, a wiara i wierni - w tym przypadku - to tylko doskonałe narzędzie do osiągnięcia celu;(

Nie masz najmniejszego pojęcia o czym piszesz :)

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
~ niezalogowany
9 czerwca 2013r. o 20:23
"odszczekać" - to zwykłe słowo potoczne, bez jakiegoś nadzwyczajnego zabarwienia nienawiścią!

Zastanów się dobrze co napisałeś - Poeto !
To nie jest "zwykłe słowo potoczne" ! :>
Szczeka pies !
~kaj niezalogowany
9 czerwca 2013r. o 20:24
alter napisał(a): oki :) słowo znasz, ale dwaa razy popełniłeś tego ortografa!

Słowo daje , gdzie drugi raz to nie wiem ,ale niech Ci będzie i tak lubie z Tobą dyskutować .Po latach pracy społecznej zorientowałeś się ze najmłodszy to już nie jestem ,więc i kilka błedow może się wkraść .Pozdrawiam
10114
#alter nieaktywny
9 czerwca 2013r. o 20:27
~ napisał(a): hehe, kiedyś w kościołach siedzieli ubecy i robili notatki. ich miejsce zajęli neoubecy. Prawda boli? Ma bolec!

właśnie :) abstrahując od punktu widzenia bolec.info, oraz od okoliczności wypowiedzi, tak się zastanawiam... czy merytorycznie Proboszcz miał rację?!

Dopisane 09.06.2013r. o godz. 20:27:

~kaj napisał(a):
więc i kilka błedow może się wkraść .Pozdrawiam

każdemu się zdarzy, jak mi się przydarzy to się zrewanżujesz :)

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
~jurek niezalogowany
9 czerwca 2013r. o 20:37
To nie jest język "pasterza" i człowieka kościoła katolickiego.Fakty są takie,że "komuna" zabrała majątki wielu ludziom a tylko kościół odzyskał prawie wszystko i ciągle mu mało.Przecież to wszystko idzie z budżetu państwa ,którego brakuje na szpitale,szkoły itp. a kler na pewno biedy nie cierpi!!!
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo