Inicjatywa na temat budżetu obywatelskiego jako alternatywna forma wydatkowania części miejskiej kasy na sprawy wskazane w trybie obywatelskiego rozstrzygnięcia jest przyszłościowa i cieszę się, że najmłodszy radny widzi w tym sposób na kontaktowanie się z wyborcami, ale to śpiew przyszłości, obecni proszę Pana Radnego, o formalne zapytanie się Prezydenta Naszego Miasta dlaczego nie respektuje postanowień pokontrolnych dotyczących nieprawidłowości w zatrudnieniu na stanowisku Dyrektora DPS , nie posiadającego ustawowych uprawnień do kierowania tą placówką, co jest stwierdzone w protokole pokontrolnym. Odwagi Panie Radny
Ta szarfa to taka potrzebna jak umarłemu kadzidło, widziałem również radnych z Nowogrodźca którzy ten pomysł zmałpowali tylko że jeszcze Relich uczeń Romulusa ma taki naszyjnik z medalionem jakby był królem bez korony.
Z tego co kojarzę to na sesji rady miasta platforma obywatelska do której należy pan Arkadiusz Krzemiński zawsze powtarzam zawsze jest na nie to jak miało by to być wdrożone w życie ???
„Przecież te pieniądze nie należą do prezydenta czy radnych tylko właśnie do mieszkańców!”
A radni przez kogo są wybrani??? Panie radny??? Zastanawia mnie tylko to jak będziecie negować jako platforma projekty które wam nie będą się podobały bo to wy wszystko negujecie.
jegomosc napisał(a): Od tego są radni, żeby negować to co im się nie podoba i wspierać to, co im się podoba - gdyby robili odwrotnie to byłoby dość dziwne nie sądzisz?:)
tylko radni PO zawsze negują i nigdy nie zgadzają się z rządzącymi.
"Porto Alegre i Kordoba" to mi dopiero przykłady. Młody człowieku poczytaj, poucz się i nabierz doświadczenia a potem dopiero wychodź z jakimiś sensownymi propozycjami. Na razie to naiwna, populistyczna mrzonka 5 groszy nie warta.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.