Uważam,że idea jest dobra!Jestem samotną matką i często spotykają mnie takie sytuacje,że nie mam z kim zostawić dziecka, niestety moich rodziców często nie ma, a znajomi zazwyczaj są zajęci, wtedy pozostaje mi rezygnacja z planów lub przekładanie wszystkiego na później.Tylko pytanie ile by kosztowała taka godzina?Nie ukrywam,że mnie osobiście nie byłoby stać na więcej niż 6 zł. Wiem,że dla drugiej strony to pewnie mało, bo sama bym nie chciała mieć takiego wynagrodzenia, ale realia są niestety nieciekawe dla wszystkich,niskie zarobki eliminują możliwość odpowiedniego wynagrodzenia osób kolejnych.:) No, ale są też ludzie i zamożni, dla których taka oferta może być strzałem w dziesiątkę! Życzę powodzenia!
Uważam że to świetny pomysł, wiele razy każdy rodzic znajduje się w sytuacji awaryjnej, kiedy nikt nie może zająć się maluszkiem, ani dziadkowie, ani ciocie itp.
Uważam że to świetny pomysł, wiele razy każdy rodzic znajduje się w sytuacji awaryjnej, kiedy nikt nie może zająć się maluszkiem, ani dziadkowie, ani ciocie itp.
bardzo dobry pomysl tylko jedna osobe opiekowac sie raczej sie nie bedzie to ci opłacac moze wiecej dzieci to wtedy ok niech bedzie 6 zl na godzine razy 10 to juz jest lepiej :)
Realia są takie że zleceń bedzie raczej niewiele a zajmowac sie dzieckiem za 6 zł na godz. przykładowo przez trzy godz wieczorem bo rodzice poszli do teatru plus dojazd na miejsce pracy to mówmy sobie szczerze szału nie ma. Ale z drugiej strony coś robić trzeba życze powodzenia.(ciekawy pomysł)
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.