Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Co sądzicie o dzialalnosci \

~Madzia niezalogowany
22 sierpnia 2013r. o 8:58
Uważam,że idea jest dobra!Jestem samotną matką i często spotykają mnie takie sytuacje,że nie mam z kim zostawić dziecka, niestety moich rodziców często nie ma, a znajomi zazwyczaj są zajęci, wtedy pozostaje mi rezygnacja z planów lub przekładanie wszystkiego na później.Tylko pytanie ile by kosztowała taka godzina?Nie ukrywam,że mnie osobiście nie byłoby stać na więcej niż 6 zł. Wiem,że dla drugiej strony to pewnie mało, bo sama bym nie chciała mieć takiego wynagrodzenia, ale realia są niestety nieciekawe dla wszystkich,niskie zarobki eliminują możliwość odpowiedniego wynagrodzenia osób kolejnych.:) No, ale są też ludzie i zamożni, dla których taka oferta może być strzałem w dziesiątkę! Życzę powodzenia!
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Iwona niezalogowany
22 sierpnia 2013r. o 9:42
Uważam że to świetny pomysł, wiele razy każdy rodzic znajduje się w sytuacji awaryjnej, kiedy nikt nie może zająć się maluszkiem, ani dziadkowie, ani ciocie itp.
~Iwona niezalogowany
22 sierpnia 2013r. o 9:42
Uważam że to świetny pomysł, wiele razy każdy rodzic znajduje się w sytuacji awaryjnej, kiedy nikt nie może zająć się maluszkiem, ani dziadkowie, ani ciocie itp.
~ niezalogowany
22 sierpnia 2013r. o 13:05
bardzo dobry pomysl tylko jedna osobe opiekowac sie raczej sie nie bedzie to ci opłacac moze wiecej dzieci to wtedy ok niech bedzie 6 zl na godzine razy 10 to juz jest lepiej :)
~fredka niezalogowany
22 sierpnia 2013r. o 14:10
super pomysł, niedługo bede miec dziecko i napewno takie cos mi sie przyda
~aga niezalogowany
22 sierpnia 2013r. o 16:16
Dziekuje za opinie...proszę o wiecej :)
~ niezalogowany
22 sierpnia 2013r. o 17:25
Realia są takie że zleceń bedzie raczej niewiele a zajmowac sie dzieckiem za 6 zł na godz. przykładowo przez trzy godz wieczorem bo rodzice poszli do teatru plus dojazd na miejsce pracy to mówmy sobie szczerze szału nie ma. Ale z drugiej strony coś robić trzeba życze powodzenia.(ciekawy pomysł)
3384
#izkawn nieaktywny
23 sierpnia 2013r. o 10:02
pomysł fajny.Jak dla mnie minimum 10 zł powinna byc płaca dla niani.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza