Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Informacja od lekarza Arkadiusza Bednarskiego

~megi niezalogowany
23 sierpnia 2013r. o 19:49
Kilkakrotnie w punkcie pobierania krwi tej przychodni spotkałam się sytuacją, że za badania laboratoryjne, za które płaciłam osobiście z własnej kieszeni, nie dostałam żadnego pokwitowania zapłaty. Pieniążki za każdym razem trafiały do puszki a pielęgniarka odnotowywała to tylko w jakimś zeszyciku.
Być może tylko ja miałam taką sytuację, ale jest to co najmniej dziwne.
W szpitalnym laboratorium zawsze dostaje wydruk z kasy fiskalnej. Hmm zastanawiające .....
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
23 sierpnia 2013r. o 20:49
Z takim pytaniem warto byłoby sie zgłosic do US lub NFZ
~ niezalogowany
23 sierpnia 2013r. o 21:01
~ napisał(a): przychodnia na 1 maja to wogóle porazka pracują tam 2 lekarki "jak z krzyża zdjęte"

Być może do orłów nie należą ,stąd ta słaba kondycja ;)
5993
#xaa nieaktywny
24 sierpnia 2013r. o 1:57
Jak na przychodnię i lekarzy tam pracujących/leczących nie narzekam :)
Owszem,P.Bednarski to był tu b.dobrym dokładnym lekarzem:)
Sezon grypowy nadchodzi,więc oby gorzej nie było w tej przychodni?...

Dopisane 24.08.2013r. o godz. 01:57:

~Pacjent p.doktora. napisał(a): Ja będę robić wszystko,żeby przenieść się za p.Doktorem do przychodni przy ulicy Staszica i cała moja rodzina a jest dość liczna.Zwolni się miejsce na 1-go Maja. ;( ;( ;(

To idź,będzie więcej miejsca dla innych ;) piszesz 3 posty,każdy inny ;)
~ niezalogowany
24 sierpnia 2013r. o 10:00
te co teraz pracują obie są pediatrami idąc z dzieckiem każą położyć na przewijaku i się pyta "A co dolega" ? a ja na to może łaskawie pani podejdzie.... "to nie jest skaza białkowa tylko zwykła wysypka, dzieci tak mają" a ja Aha tyle to ja sama wiem...... druga też nie lepsza obie pałają "niesamowitą energią do pracy" mam takie pytanie czy na miejsce dr. Bednarskiego będzie pani z typu tych dwu???
~ niezalogowany
24 sierpnia 2013r. o 12:48
Pediatrów brakuje, może dlatego panie lekarki są przemęczone, i stąd ta apatia w kontakcie z chorym dzieckiem? :D
~unta niezalogowany
24 sierpnia 2013r. o 22:48
W przychodni na Staszica jest niemiła obsługa w recepcji... w ogóle ciężko coś z tymi kobietami załatwić... i to nie jeden raz mi się to zdażyło i też nie jedna osoba to potwierdziła.
~Arkadiusz Bednarski niezalogowany
27 sierpnia 2013r. o 23:17
Informuję ponownie zainteresowanych pacjentów, że pracuję tylko w Przychodni Lekarskiej "Twój Lekarz" przy ulicy Staszica 27.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza