Kogo polecacie? Znajomi sugerują żeby podjechać do Zielonej Góry do CUK. W sumie od października to nie będzie problem bo w weekendy i tak mamy tam zajęcia.Kwestia czy to dobra multiagencja?
Jeśli jesteś przed 30-tką, sprawdź w You Can Drive (produkt Ergo Hestii). Za 1,6 zapłaciłam tylko 269 zł za rok.
Niestety, czas leci i teraz szukam tylko przez internet.
Wysokość OC zależy od wielu czynników. Polecam rankomat.pl. Dzięki temu serwisowi zawsze wybieram najtańsze OC.
Przykład: Aviva 4,9 litra, 60% zniżek 498 zł za rok.
Żeby udowodnić, że wysokość OC nie zależy tylko od pojemności, przytoczę przykład, który sama sprawdzałam:
Samochody: mercedes 190D, poj. 2.0
Właściciele: ur. 1959
Rok produkcji aut: 1986
Jeden z właścicieli mieszka w pow. bolesławieckim, drugi w zgorzeleckim. Różnica w OC około 200 zł na korzyść tego z okolic Bolesławca.
Dlatego poświęć czas na poszukiwania, możesz naprawdę wiele zaoszczędzić :)
Ja Cuk znam przez to,że korzystam z ich kalkulatora jak sprawdzam oferty :)
Można sobie samemu sprawdzić , jakie oc jest najtańsze, bardzo szybko i łatwo się na nim przelicza
http://cuk.pl/samochod
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.