w tym mieście to tylko ZZZP - czyli złodziej zaradnych złodziejstwem pogania , wciąż się słyszy o takich oszustach , też u niego robiłem , i potwierdzam ogłoszeniodawcę , ale różnica jest taka , że mi wypłacił , bo musiał mi wypłacić a jak nie to sprawa by była w sądzie pracy
Człowieku masz jakieś pojęcie o świecie? Palce to obciął jakiś psychiczny pracodawca niczego nie winnemu pracownikowi który po prostu chciał swoich zarobionych pieniędzy, pomyśl co piszesz.
Jak tak dobrze wiesz to po co bzdury wypisujesz? Ale nic nie wiesz i nikt nigdzie nie zamieszczał kłamliwych wiadomosci w tej sprawie.Pracodawca wraz z kolegą zaciągnęli do lasu pracownika i obcięli mu palce i okaleczyli porzucając w lesie aby sie wykrwawił,dlatego ,ze pracodawca nie chciał wypłacić człowiekowi pieniędzy za pracę.A ty nazywasz poszkodowanego złodziejem!
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.