Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Subskrypcja playstation plus

11150
#remi nieaktywny
6 września 2013r. o 9:36
Mam do was takie małe pytanie, czy jest możliwość kupienia w bolesławcu takowej subskrypcji ? Wiem że w internecie i w ogóle można. W media expert i rtv mix agd są.... ale właśnie nie w bc.
Czy ktoś się z tym u nas spotkał ?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Krzysiek niezalogowany
6 września 2013r. o 11:32
Z tego co się orientuje to nie..Plyastion plus normalnie kupisz z poziomu ps3 wystarczy wejść na playstation store ,wejść w zakładke plusa i zasilic konto za 195zł na rok.
11150
#remi nieaktywny
6 września 2013r. o 12:22
Niestety nie mogę ponieważ nie posiadam odpowiedniej karty. Przynajmniej według ps.

Pisze przy rejestracji karty że mam podać prawidłowy numer karty... mimo że jest właściwy...

Być może moja karta jest zablokowana na zagraniczne transakcje... no i nie jest kredytowa ;)
613
Drill
6 września 2013r. o 22:27
No to lecimy - najprościej to założyć sobie konto :) alior synca za free - teraz jest promocja - kupując do końca września bodajże dostajesz nie 12msc a 15 msc (3 msc gratis)

Jeśli nie masz możliwości karty - zamów na allegro - zrób przelew i dostajesz "kod ze zdrapki" który realizujesz i masz ps plusa - no ale w tym wypadku nie łapiesz się do gratisu 3 miesięcznego

fabryka kluczy to sprawdzony sprzedawca
http://allegro.pl/365-dni-psn-playstation-plus-card-prepaid-24-7-i3525307464.html

jak masz jeszcze jakieś pytania to wal :)

Bo najlepsza na świecie jest jazda na ETZ'ecie
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!
REKLAMA Villaro zaprasza