Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Kręgosłup-ból nad ranem

~asia niezalogowany
9 września 2013r. o 11:31
Witam.Od kilku dni mam problem z kręgosłupem.Każdej nocy,nad ranem i kiedy wstaję z łóżka,odczuwam dosyć duży ból u dołu kręgosłupa,można by powiedzieć ,że w okolicy krzyża.Dodam,że w zeszłym roku było tak samo,myślałam ,że to wina materaca ale jednak nie bo materac został wymieniony na nowy specjalnie z tego powodu,myślałam że pomoże a jednak nie.Co ciekawe,mąż też odczuwa to samo co i ja.Przez lato nie mieliśmy tego problemu,nie wiem czy pogoda ma tu jakiś wpływ.Jesteśmy dopiero co po trzydziestce :) może ktoś z Was zna przyczynę ,mógłby coś poradzić ;)
Pozdrawiam ;)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ppp niezalogowany
9 września 2013r. o 13:59
wiele czynnikow może na to wpływac... z tego co napisałaś raczej nie można stwierrdzic przyczyny... może trochę ćwiczen, rozciągań i jakiś masaż... albo jeżeli bol jest pomieniujący w dół to najlepiej na zdjęcie...
11222
#Amnesty nieaktywny
9 września 2013r. o 20:28
Proponuje zmiane pozycji podczas uprawiania seksu moi drodzy...
Trzydziestka trzydziestką ale już hamulce trzeba z lekka przycisnąć... ;)
Pomyslcie tez o zmianie samego łóżka a nie tylko materaca...
spróbujcie tez przez noc czy dwie spac osobno... :P
~kamil niezalogowany
9 września 2013r. o 20:48
u u To trzeba na III zmiany do Badera albo do Polfy ............zaraz minie tak po 3 dniach na pewno . Bez wizyty u doktora i w aptece .
4106
#igrek nieaktywny
9 września 2013r. o 20:49
Na początek spróbujcie ćwiczeń jak nie pomoże to trzeba pójść do lekarza. Dużo ludzi była po tym zadowolona :)
~ja niezalogowany
9 września 2013r. o 20:59
przepuklina międzykręgowa , współczuję . Polecam szpital Wrocław .
10895
#bitek.pl nieaktywny
9 września 2013r. o 21:39
Miałem to samo, żadna przepuklina. Kup sobie dobry materac, twardy, najtwardszy jaki znajdziesz i nie stosuj pod niego stelaża takiego z "wręgami" tylko płaską płytę. Rok się tak męczyłem a od dwóch tygodni sypiam jak młody bóg - po zmianie materaca i zastąpieniu stelaża płytą.
Pozdrawiam i zdrowia życzę, no i dobrego snu.

P.S. Ja kupiłem Medicott Gold F70.

serwis notebooków - www.bitek.pl
~ niezalogowany
9 września 2013r. o 22:39
Może się przepracowaliście w ogródku ??
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA BAU zaprasza