REKLAMASINMAG zaprasza
BolecFORUM
+ nowy temat
REKLAMABricomarche zaprasza
BolecForum Bolecnauci

Taxi w Bolesławcu - opinie

38 odpowiedzi strona 5 z 5
~~Błękitnoszara Forsycjagość
~~darek napisał(a): Bolesławiec jest tak mały, że z buta i w pół godziny wszędzie dotrzesz. Zdrowo i oszczędnie.

O,,to,to. W końcu ktoś z sensem napisał.
Krystyna 1
Krystyna 1
dwa tygodnie temu jechałam z pkpw Boleslawcu taxi pan taksówkarz nie włączył taksometru i powiedział mi 20 zł jak poprosiłam rachunek to kazał mi zapłacić 18 zł za tydzień jechałam rownież taxi w boleslawcu i następny pan taksówkarz nie włączył taksometru ale kazał zapłacić 35zl mam pytanie DLACZEGO TAXSOWKARZE W BOLESLAWCU NIE JEZDZA NA TAXSOMETRACH ?
~~Ciemnogranatowa Ostróżkagość
~~okry napisał(a):
Ktoś napisał: ~~darek napisał(a): Bolesławiec jest tak mały, że z buta i w pół godziny wszędzie dotrzesz. Zdrowo i oszczędnie.

Poczekaj jak będziesz mięć 60+.

To będziesz autobusem miejskim jechał za darmo. Zresztą już teraz możesz.
~~Alojzygość
Krystyna 1 napisał(a): dwa tygodnie temu jechałam z pkpw Boleslawcu taxi pan taksówkarz nie włączył taksometru i powiedział mi 20 zł jak poprosiłam rachunek to kazał mi zapłacić 18 zł za tydzień jechałam rownież taxi w boleslawcu i następny pan taksówkarz nie włączył taksometru ale kazał zapłacić 35zl mam pytanie DLACZEGO TAXSOWKARZE W BOLESLAWCU NIE JEZDZA NA TAXSOMETRACH ?

Bo nikt ich nie sprawdza, włącznie ze skarbówką.
Wprowadzić ubery i freenow to ceny staną się realne.
~~Kasztanowaty Milingość
~~Alojzy napisał(a):
Ktoś napisał: Krystyna 1 napisał(a): dwa tygodnie temu jechałam z pkpw Boleslawcu taxi pan taksówkarz nie włączył taksometru i powiedział mi 20 zł jak poprosiłam rachunek to kazał mi zapłacić 18 zł za tydzień jechałam rownież taxi w boleslawcu i następny pan taksówkarz nie włączył taksometru ale kazał zapłacić 35zl mam pytanie DLACZEGO TAXSOWKARZE W BOLESLAWCU NIE JEZDZA NA TAXSOMETRACH ?

Bo nikt ich nie sprawdza, włącznie ze skarbówką.
Wprowadzić ubery i freenow to ceny staną się realne.

aleś teraz dołożył do pieca
Wypowiedz się
Piszesz jako gość. Zaloguj się, żeby komentować ze stałą tożsamością — po zalogowaniu wrócisz tutaj automatycznie.
Zostaw puste, a przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja danych osobowych bez zgody lub użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania opublikowanych wypowiedzi.
Dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji. Umieszczanie cudzych zdjęć może naruszać prawo autorskie.
W celu utrzymania jakości dyskusji wykorzystujemy automatyczne narzędzia analizujące treści. Posty zawierające wulgaryzmy lub niebezpieczne linki mogą zostać automatycznie ukryte.
REKLAMA
REKLAMA Swisselement domy szkieletowe
REKLAMA