Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Pedofil na Facebook

211
skorn
23 października 2013r. o 16:18
Zostawcie pedofila w spokoju, to tez człowiek, który ma swoje uczucia.

<i>
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
11222
#Amnesty nieaktywny
23 października 2013r. o 18:28
duch - jesteś zerem.....podajesz link do profilu księdza w temacie o pedofilu i co ? To miał być kawał? Swietna zabawa ?
Nie udało ci się , mało tego - powinieneś odpowiedzieć za swój ...izm....Ogarnij się łajzo !!

Zastosowana autokorekta

4560
#Wiolizna nieaktywny
23 października 2013r. o 18:36
Kiedys jeden z moich znajomych powiedzial: KAZDY Z NAS JEST PO TROCHE PEDOFILEM. Hmmm.... no ja do tej pory nie wiem o co mu chodzilo, Ktos odgadnie zagadkę? Skorn, Ty taki dosc rozgarniety chlopak jestes i zawsze mądrze piszesz w roznych tematach, może zechciałbyś zinterpretować?

"Co mnie nie zabije to mnie wzmocni" :)
~TOjsienka niezalogowany
23 października 2013r. o 19:08
W wrzucaniu fot nie ma nic złego raczej chodzi o bicie rekordów w ilości znajomych i akceptowanie wszystkich którzy zaproszą.
Ja tam się ograniczam tylko do tych z którymi faktycznie coś mnie jakoś łączy i czy mam z nimi tematy a nie tylko oglądanie udostępnianych zrytych linków .Jak widzę twarzowe które kojarzę tylko z widzenia to sorry....nie cierpię grochu z kapustą.
~tuptek niezalogowany
23 października 2013r. o 19:36
JUZ JEST ZGŁOSZONE NA POLICJE
~TOjsienka niezalogowany
23 października 2013r. o 19:52
A co zgłoszone?jeśli można wiedzieć
O tym grasującym pedofilu czy to że ktoś tu link z Fb jakiegoś księdza wrzucił?
~zacofany moher niezalogowany
23 października 2013r. o 20:35
Wiolizna napisał(a): prosi o wysłanie zdjęc stópek

Może się nie znam, ale w jaki sposób wysłanie takiego zdjęcia może zaszkodzić dziecku?
Kiedyś w wielu kioskach można było kupić widokówki z rozkosznymi bobasami na kocyku. Ba! Można było wysłać "odkrytką" do rodziny z pozdrowieniami.
Te bobasy podejrzewam, że do tej pory gdzieś żyją. Może nawet mają taką widokówkę na pamiątkę. Co złego im się stało?
REKLAMA PÓŁNOC Nieruchomości zaprasza
REKLAMA KGHM zaprasza